Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Hotel Kalafati

Στην όμορφη πόλη της Ιτέας, πολύ κοντά στη θάλασσα και με πανοραμική θέα στον Κρισσαίο Κόλπο, το ξενοδοχείο Καλαφάτη, καλωσορίζει όλο τον χρόνο τους πελάτες του, προσφέροντας άνετη διαμονή, φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 40, πλήρως εξοπλισμένα και πρόσφατα ανακαινισμένα, δωμάτια, ενώ η προνομιακή θέση του και η πολυετής επιτυχήμενη παρουσία του, σε συνδυασμό με το φυσικό κάλλος και την ιστορικότητα της περιοχής, εγγυάται μοναδικές στιγμές για τους επισκέπτες, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Hotel Kalafati

Το πρωινό του ξενοδοχείου περιλαμβάνει διάφορα είδη καφέ (coffeedence specialty, ελληνικό κ.ά.), ποικιλία τσαγιών, γάλα, παραδοσιακό γιαούρτι από παραγωγούς της περιοχής, χυμό πορτοκάλι, διάφορα τυριά και αλλαντικά, λαχανικά, φρέσκα φρούτα εποχής – κυρίως εσπεριδοειδή από την Φωκίδα -, παρασκευές αυγών, κομπόστα, βούτυρο ή μαργαρίνη, κριτσίνια, κουλούρια και μπισκότα, ψωμί (λευκό και σικάλεως) από παραδοσιακό φούρνο της Ιτέας κλπ.

Αξίζει να δοκιμάσει κανείς τη σπιτική γαλατόπιτα, τη στριφτή τυρόπιτα Ρούμελης, τα κέικ ιδιοπαρασκευής και την πάστα φλώρα με φρέσκες εποχικές μαρμελάδες.

Ο πρωινός μπουφές ολοκληρώνεται με δημητριακά, χειροποίητες βιολογικές μαρμελάδες εποχής, πραλίνα φουντουκιού, μέλι από τοπικούς παραγωγούς, βιολογικό ταχίνι και ελιές Άμφισσας (μαύρες και πράσινες).

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο οργανώνει επισκέψεις στον βιολογικό αμπελώνα ”Κτήμα Αργυρίου”, όπου γίνεται παρουσίαση του τρόπου παρασκευής κρασιού. Επιπλέον, διοργανώνει οινογνωσία σε εστιατόριο ελληνικής κουζίνας.

02578

Hotel Kalafati

Διεύθυνση:ΙΤΕΑ
Τηλέφωνο:22650 32294
Ιστότοπος: http://www.hotelkalafati.gr

Hotel Kalafati

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.