Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Imerti Boutique Hotel

Το Imerti Boutique Hotel είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο στη Λέσβο, το μοναδικό του νησιού που είναι πιστοποιημένο ως “πράσινο ξενοδοχείο”. Βρίσκεται στη Σκάλα Καλλονής, περιτριγυρισμένο από καταπράσινους κήπους, με εύκολη πρόσβαση στην παραλία, την αγορά του οικισμού και σε όλους τους τουριστικούς, πολιτιστικούς και θρησκευτικούς προορισμούς της Λέσβου.

Διαθέτει εξωτερική πισίνα, bar, jaccuzi, παιδική χαρά, γωνία Ιντερνέτ, υπηρεσίες κομμωτηρίου και ονυχοπλαστικής και χώρους στάθμευσης. Όλα τα δωμάτια έχουν καλαίσθητη μοντέρνα επίπλωση, συνδυάζοντας την απλότητα με τη κομψότητα και παρέχοντας σύγχρονο εξοπλισμό.

Imerti Boutique Hotel

Το Imerti Boutique Hotel προσφέρει πρωινό πλούσιο σε αγνά υλικά και φρέσκα προϊόντα, υπό την προσωπική φροντίδα του ιδιοκτήτη τόσο κατά την παρασκευή αυτού, όσο και κατά την προμήθεια των απαραίτητων υλικών.

Ο επισκέπτης μπορεί να γευτεί εκτός των συνηθισμένων εδεσμάτων, παραδοσιακές συνταγές της Λέσβου (γκιουζλεμέδες, σφουγγάτο, κολοκυθόπιτα, μανιταρόπιτα, κολοκυθοκεφτέδες κλπ) και σύγχρονες συνταγές της ελληνικής κουζίνας όπως ομελέτες σε διάφορες παραλλαγές, τυρόψωμα, αλμυρές πίτες, ντόπιες φέτες (Μυτιλήνης ή Άγρας), λαδοτύρι, ντόπια λουκάνικα, καθώς και προϊόντα ιδιοπαραγωγής, όπως ελιές, λάδι, ντομάτες, αγγούρια, κολοκύθια κ.ά.

Από τον πρωινό μπουφέ δεν λείπουν και οι γλυκές γεύσεις όπως παραδοσιακοί λουκουμάδες Μυτιλήνης, γλυκό κουταλιού, δίπλες, πλαντζέτα, μηλόπιτα, λουκουμάδες με σοκολάτα, διάφορα είδη μαρμελάδας τα οποία σερβίρονται εκ περιτροπής καθώς και διάφορα κέικ και κουλουράκια τόσο ιδιοπαρασκευής όσο και από ντόπιο συνεταιρισμό γυναικών. Στο μπουφέ ο επισκέπτης θα μπορεί επίσης να γευτεί φρέσκα φρούτα εποχής παραγωγής του ξενοδοχείου ή ντόπιων παραγωγών.

14230

Imerti Boutique Hotel

Διεύθυνση:ΣΚΑΛΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Τηλέφωνο:22530 28028
Ιστότοπος: http://www.imerti.gr

Imerti Boutique Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.