Το Georgalas Sun Beach είναι ένας παράδεισος στην παραλία Γεωπονικών, 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Νέας Καλλικράτειας και 35 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Διαθέτει άνετα δωμάτια με μεγάλες βεράντες και καταπληκτική θέα στη θάλασσα και πλήθος υπηρεσιών, αντάξια μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας.
Οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά της παραλίας και να χαλαρώσουν ξαπλώνοντας στις αναπαυτικές ξαπλώστρες, ενώ οι λάτρεις του καλού φαγητού θα μείνουν ενθουσιασμένοι από τα εκλεκτά παραδοσιακά γεύματα που σερβίρονται στο εστιατόριο.
Το ξενοδοχείο προσφέρει στον πρωινό μπουφέ μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων. Εδώ, οι επισκέπτες βρίσκουν ποιοτικές επιλογές που περιλαμβάνουν φυσικούς χυμούς, καφέδες και λοιπά ροφήματα, μια ευρεία γκάμα ψωμιών και άλλων αρτοσκευασμάτων, ελιές και ελαιόλαδο Χαλκιδικής, θρεπτικές σούπες, μέλι (ανθέων, πεύκου και κηρήθρα), μαρμελάδες, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, ποικιλία γαλακτοκομικών και αλλαντικών, κομπόστες, χωριάτικη σαλάτα (Χαλκιδικής και Γαλάτιστας), γλυκές και αλμυρές πίτες κλπ.
Φυσικά, δε θα μπορούσε να παραλείψει κανείς τα σαρμαδάκια με ρύζι, τα τουρσί βλαστάρια αμπελιού, τα ψιρούκια (ζυμαρικό) και τα φύλλα (χυλοπίτες), ενώ ο πρωινός μπουφές ολοκληρώνεται με παρασκευές αυγών, κατσιαμάκι (με καλαμποκίσιο αλεύρι και μέλι), λουκούμια, χειροποίητο παστέλι, κέικ, χαλβά (μακεδονικό ή σιμιγδαλένιο) και γλυκά του κουταλιού.
Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία
Το ξενοδοχείο Γεωργαλάς διοργανώνει επισκέψεις και γευσιγνωσίες σε παραγωγούς οίνου και αποσταγμάτων, αλλά και σε παραγωγούς βρώσιμων προϊόντων. Ακόμα, παρέχει μαθήματα μαγειρικής στον χώρο του ξενοδοχείου και συμμετέχει σε φεστιβάλ με θέμα τα τοπικά προϊόντα και τις επιδείξεις μαγειρικής.
Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:
ΦέταΜανούρι (ΠΟΠ)
Χοιρινή Ωμοπλάτη
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Κυδώνι
Ρυζόγαλο
Μπουγάτσα
Κουλουράκια Κανέλας
Παξιμάδια Σταρένια
Ψωμί Χωριάτικο Λευκό
Ελιές Θρούμπες
Σταφύλια
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές