Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Galaxy Hotel Iraklio

Το πολυβραβευμένο πεντάστερο Galaxy Iraklio, αποτελεί την πρώτη επιλογή διαμονής στην πόλη του Ηρακλείου, ακόμη και για τους πλέον ταξιδεμένους επισκέπτες, για εργασία ή διασκέδαση. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες του αποδεικνύουν σε κάθε τους έκφανση την εμμονή του Galaxy στην υψηλή ποιότητα.

Τα 127 δωμάτια και σουίτες, το Business Center, η μεγάλη πισίνα, το ευρύχωρο εξωτερικό καθιστικό, το κλαμπ ευζωίας με το γυμναστήριο και το χαμάμ, η δωρεάν στάθμευση με παρκαδόρο και τα υπέροχα εστιατόρια είναι μερικά από τα αναρίθμητα πλεονεκτήματα του Galaxy!

Galaxy Hotel Iraklio

Στον πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου χρησιμοποιούνται κυρίως παραδοσιακά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς. Καθημερινά παρατίθενται πάνω από 150 είδη με ημερήσιες και περιοδικές εναλλαγές (Σαρακοστή, χρήση εποχικών προϊόντων κλπ).

Μερικά από τα κρητικά προϊόντα του μπουφέ είναι τα ψωμιά και τα αρτοσκευάσματα (σπιτικά παξιμάδια, ντακάκια, κριτσίνια, σταφιδόψωμο, μουστοκούλουρα κλπ), η ποικιλία αφεψημάτων, ροφημάτων και ποτών (όπως μαλοτήρα, δίκταμο, φασκόμηλο, ελληνικός καφές στη χόβολη, χυμοί και φυσικά ρακόμελο και τσικουδιά), το μέλι και οι μαρμελάδες από διάφορα μέρη της Κρήτης, τα φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, τα γλυκά, οι πίτες, η ποικιλία γαλακτοκομικών και αλλαντικών, οι φρέσκες σαλάτες, τα λαχανικά και οι παρασκευές αυγών.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ελαιόλαδο είναι βιολογικό και έξτρα παρθένο και προέρχεται από τα κτήματα των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου στις Δαφνές Ηρακλείου. Τα βότανα, τα μυρωδικά και τα κηπευτικά μαζεύονται από τον κήπο του ξενοδοχείου, ενώ πραγματοποιούνται επισκέψεις πελατών και σεμινάρια επιμόρφωσης προσωπικού, σε συνεργασία με διάφορα οινοποιεία. Τέλος, το ξενοδοχείο συνεργάζεται με τοπικούς συνεταιρισμούς.

05110

Galaxy Hotel Iraklio

Διεύθυνση:ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 75
Τηλέφωνο:2810 238812
Ιστότοπος: http://www.galaxy-hotel.com

Galaxy Hotel Iraklio

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.