Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Hotel Filoxenia

Το ξενοδοχείο Φιλοξενία είναι οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1939 στην κεντρική πλατεία της Πορταριάς, μέσα σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον, γεμάτο από αιωνόβια πλατάνια και πολύχρωμες ορτανσίες. Ανακαινίστηκε πλήρως το καλοκαίρι του 2011 και διαθέτει 10 δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα με αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, κλιματισμό, τηλεόραση LCD, στεγνωτήρα μαλλιών, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και δωρεάν wi-fi.

Επιπλέον, διαθέτει υπέροχο σαλόνι δίπλα στο τζάκι που προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης, αλλά και για την παράθεση του πλούσιου και παραδοσιακού πρωινού μπουφέ.

Hotel Filoxenia

Το πρωινό του το ξενοδοχείου περιλαμβάνει καθημερινά φρέσκο ψωμί και άφθονα αρτοσκευάσματα (φρυγανιές, κριτσίνια, σπιτικά κουλουράκια, σταφιδόψωμα κλπ), χυμό, φρούτα εποχής από το μανάβικο του χωριού, χειροποίητες μαρμελάδες, μέλι Πηλίου, σπιτικά γλυκά του κουταλιού που φτιάχνονται στο ξενοδοχείο, παρασκευές αυγών, δημητριακά, σπιτικές πίτες, γαλακτοκομικά προϊόντα (όπως γιαούρτι, φέτα και κασέρι), αλλαντικά, λαχανικά, αλλά και γλυκά όπως ραβανί και κέικ.

Το πρωινό συμπληρώνεται με διάφορα είδη καφέ (όπως ελληνικός, νες καφέ κλπ), φρέσκο γάλα ΕΒΟΛ και τοπικό τσάι του βουνού.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Στα γεύματα χρησιμοποιούνται ελαιόλαδο και ελιές παραγωγής του ξενοδοχείου. Επιπλέον, οι πίτες, τα τυροπιτάκια και το τυρόψωμο παρασκευάζονται καθημερινά από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου.

06070

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Κασέρι (ΠΟΠ)
Σαλάμι Αέρος
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Φράουλα
Γλυκό κουταλιού Κυδώνι
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Πορτοκαλιού
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Σταρένιο (Ψωμί Λευκό)
Ελιές Καλαμών
Καρπούζι
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Hotel Filoxenia

Διεύθυνση:ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ
Τηλέφωνο:24280 99160
Ιστότοπος: http://filoxenia-pilio.gr

Hotel Filoxenia

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.