Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Hotel Familia

Το ξενοδοχείο Familia βρίσκεται στο Βαθύ, την πρωτεύουσα της Ιθάκης και στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό ελαιοτριβείο που λειτούργησε από το 1890 μέχρι το 1967. Το 2002, το παλιό πέτρινο ελαιοτριβείο μετετράπη σε ξενοδοχείο, το οποίο διαθέτει επτά δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα και διακοσμημένα το καθένα με τη δική του αισθητική. Η οικογένεια του ξενοδοχείου, η “Φαμίλια”, υποδέχεται τους επισκέπτες με την ελπίδα να αισθανθούν και εκείνοι μέλη της. Επίσης, με κάθε δωμάτιο προσφέρονται ποδήλατα για βόλτες στο νησί του Οδυσσέα!

Hotel Familia

Το πρωινό του ξενοδοχείου προσφέρεται στον μικρό κήπο, υπό την επιμέλεια των αεικίνητων αδελφών και ιδιοκτητριών του ξενοδοχείου, τη Χριστίνα και τη Νίκη! Όλα τα εδέσματα του πρωινού, φτιάχνονται με μεράκι και με βάση αγνά και φρέσκα υλικά.

Εδώ, ο επισκέπτης θα απολαύσει τις σπιτικές μαρμελάδες, το χειροποίητο τσουρέκι, το τηγανόψωμο, την πεντανόστιμη και ιδιαιτέρως θρεπτική πολέντα (πρόκειται για κρέμα από καλαμποκάλευρο με σταφίδες, ζάχαρη και κανέλα), τη μοναδική αμυγδαλόπιτα και όλες τις υπόλοιπες γεύσεις, που φτιάχνονται με βάση τις παλιές, οικογενειακές συνταγές που, περνώντας από γενιά σε γενιά, έφτασαν, μέσω της κ. Χριστίνας και της κ. Νίκης στο πρωινό του Familia!

13903

Hotel Familia

Διεύθυνση:ΛΟΥΤΡΑ ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο:26740 33366
Ιστότοπος: http://www.hotel-familia.com

Hotel Familia

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.