Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Enodia Hotel

Το πολυτελές ξενοδοχείο Enodia χτίστηκε το 2008 και βρίσκεται στη Βασιλική Λευκάδας, σε έναν χώρο 2000 τ.μ. Διαθέτει δωμάτια και σουίτες υψηλών προδιαγραφών (συνολική δυναμικότητα 70 κρεβατιών) και μεγάλη ποικιλία από παροχές και υπηρεσίες που, σε συνδυασμό με τις άριστες εγκαταστάσεις, ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

Enodia Hotel

Το πρωινό του Enodia Hotel περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων. Καθημερινά στον πρωινό μπουφέ οι επισκέπτες συναντούν διάφορα είδη ψωμιού, κριτσίνια ελιάς και καρότου, αφθονία σε σπιτικές μαρμελάδες και σπιτικά γλυκά του κουταλιού, θυμαρίσιο μέλι, δημητριακά (απλά με σοκολάτα και βρόμη), πραλίνα φουντουκιού, κομπόστες, γιαούρτια, παρασκευές αυγών, αλλαντικά, τυριά, φρέσκα λαχανικά και φρούτα εποχής, χειροποίητες τάρτες κ.ά.
.
Καθημερινά ετοιμάζονται δύο πίτες και δύο σαλάτες (πιπεριά και μακαρονοσαλάτα), ενώ οι επισκέπτες δεν πρέπει να λησμονήσουν να δοκιμάσουν τις μπρουσκέτες με τυρί φέτα και ελιά, το σουφλέ με τα μακαρόνια, τα κρουασάν σοκολάτας και βουτύρου, τα τυροπιτάκια, αλλά και τα προσφερόμενα σπιτικά γλυκά (κέικ, πορτοκαλόπιτα, τάρτες, ραβανί, χαλβάς κ.ά.).

Τέλος, υπάρχει μια ποικιλία ροφημάτων που περιλαμβάνει καφέ, χυμούς και άφθονα είδη τσαγιού.

14596

Enodia Hotel

Διεύθυνση:ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Τηλέφωνο:26450 31646-7
Ιστότοπος: http://www.enodiahotel.com

Enodia Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.