Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Elounda Mare

Το Elounda Mare βρίσκεται στις δυτικές ακτές του κόλπου του Μιραμπέλλου, μια πανέμορφη περιοχή που δικαίως θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου. Είναι το μοναδικό στην Κρήτη κι ένα από τα μόλις 4 ανά την Ελλάδα μέλη της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων “Relais & Chateaux”.

Διαθέτει 90 δωμάτια και σουίτες, το εστιατόριο Old Mill που κατέχει έναν από τους μόλις δύο χρυσούς σκούφους στην Κρήτη, άλλα δύο θεσπέσια εστιατόρια, μπαρ, ρεσεψιόν και πολλές ακόμη άψογες παροχές και υπηρεσίες!

Elounda Mare

Το πρωινό του ξενοδοχείου σερβίρεται στο Deck Restaurant κοντά στο μπαρ και τη ρεσεψιόν, σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για να αντικατοπτρίζει τη στενή σχέση του ξενοδοχείου με την ελληνική λαϊκή τέχνη, το κρητικό τοπίο, και τα παραδοσιακά σκεύη της τοπικής κουζίνας.

Το ίδιο το πρωινό, όπως είθισται άλλωστε και όπως έχουν συνηθίσει και οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, είναι χωρισμένο σε θεματικές ενότητες που επιτρέπουν την παράθεση παρεμφερών ειδών με συνέπεια στη γευστική τους συνάφεια.

Η Κρητική γωνιά, δίπλα στην είσοδο, προσφέρει παραδοσιακό ντάκο, μυζηθροπιτάκια, καλτσούνια λυχναράκια, ελιές, ξυλάγκουρα, ντομάτες, παξιμάδια και κριθαροκουλούρες.

Σε ξεχωριστή παρουσίαση τοποθετούνται τα αλλαντικά και τα τυριά, τα παστά και καπνιστά ψάρια, τα τουρσί και τα τυριά από την υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ ένας μεγάλος πάγκος κατά μήκος του τοίχου περιέχει όλα τα αρτοσκευάσματα. Τα φρούτα και οι χυμοί αποτελούν μια άλλη ειδική ενότητα, όπως και τα γαλακτοκομικά (λασιθιώτικα γιαούρτια, παραδοσιακό ρυζόγαλο, φρέσκο ελληνικό γάλα κλπ).

06373

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Πορτοκάλι
Λουκουμάδες
Μυζηθροπιτάκια
Κουλουράκια Πορτοκαλιού
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί με χαρούπι
Ελαιόλαδο
Καρπούζι
Δίκταμο (Έρωντας)
Ελληνικός καφές

Elounda Mare

Διεύθυνση:ΕΛΟΥΝΤΑ ΛΑΣΗΘΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Τηλέφωνο:28410 68200
Ιστότοπος: http://www.eloundamare.com

Elounda Mare

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.