Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Doupiani House

Στο Καστράκι, δίπλα στη φημισμένη σκήτη της Δούπιανης, υπό τη σκιά των επιβλητικών βράχων των Μετεώρων και μέσα σε ένα γαλήνιο και κατανυκτικό περιβάλλον, δεσπόζει το ξενοδοχείο “Doupiani House”.

Το “Doupiani House” βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο της περιοχής, σε μια ήσυχη και καταπράσινη έκταση που εφάπτεται στις ρίζες των Μετεώρων. Μεγάλο ατού του, η πανοραμική θέα της περιοχής χάρη στην οποία έχει κερδίσει το προσωνύμιο “του μπαλκονιού των Μετεώρων”!

Doupiani House

Στον πανέμορφο κήπο με την μαγευτική θέα στα Μετέωρα μπορεί κανείς να γευτεί ένα παραδοσιακό πρωινό, πλούσιο σε ντόπια προϊόντα! Ο μπουφές περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, φρέσκο γάλα, ποικιλία καφέ και τσαγιού, χωριάτικα αυγά (βραστά και ομελέτα), σπιτικές μαρμελάδες, μέλι Μετεώρων, παραδοσιακά κουλουράκια, μουστοκούλουρα, σιμιγδαλένιο χαλβά, γιαούρτι τοπικής παραγωγής, ντόπια φέτα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά από τον κήπο του ξενοδοχείου και ποικιλία δημητριακών.

Εκτός από τα παραπάνω, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει και μανιτάρια σωτέ, μαυρομάτικα φασόλια, σαλάτα, ζεστό παραδοσιακό τραχανά, φάβα, ελιές και ελαιόλαδο ιδιοπαραγωγής, λουκούμια, ποικιλία αλλαντικών, αλλά και φρέσκο ψωμί από τον παραδοσιακό φούρνο του χωριού.

14092

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γαλοτύρι (ΠΟΠ)
Λουκάνικα Χωριάτικα
Γιαούρτι Αγελαδινό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Κεράσι
Ρυζόγαλο
Σπανακόπιτα με τυρί
Κουλουράκια Κανέλας
Παξιμάδια Σταρένια
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Μήλα
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Doupiani House

Διεύθυνση:Καστράκι Καλαμπάκα
Τηλέφωνο:24320 77555
Ιστότοπος: http://www.doupianihouse.com

Doupiani House

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.