Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Boutique Hotel Dioni

Το Boutique Hotel Dioni είναι ένα πράσινο, κομψό, boutique ξενοδοχείο στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας, με εκπληκτική νεοκλασική πρόσοψη και κομψό, πλήρως ανακαινισμένο εσωτερικό χώρο, διακοσμημένο με έργα τέχνης και συλλεκτικά αντικείμενα.

Στο Rooftop, όπου σερβίρεται το πρωινό, μπορεί κανείς να απολαύσει την άψογη θέα της Πρέβεζας και της θάλασσας, ενώ κάθε δωμάτιο είναι πολυτελές και μοναδικό, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις, σχεδιασμένο να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους αναψυχής.

Boutique Hotel Dioni

Στο Boutique Hotel Dioni, το πρωινό σερβίρεται στο Rooftop του ξενοδοχείου, με θέα το λιμάνι της Πρέβεζας. Μοναδική θέση στο πρωινό κατέχει ο πλούσιος μπουφές με τα ελληνικά προϊόντα!

Συγκεκριμένα, ξεχωρίζουν τα δύο είδη ψωμιού από τοπικό φούρνο της περιοχής, οι ποικιλία ροφημάτων (καφές φίλτρου, φακελάκια τσαγιού σε διάφορες γεύσεις, γάλα και χυμοί φρούτων), το παραδοσιακό γιαούρτι, τα ηπειρώτικα τυριά (κεφαλογραβιέρα και φέτα), οι ντομάτες από παραγωγούς της περιοχής, τα αυγά, η μεγάλη ποικιλία αλλαντικών, τα παραδοσιακά στριφτά τυροπιτάκια, οι μαρμελάδες, οι κομπόστες, τα φρούτα εποχής από ντόπιους παραγωγούς κ.ά.

04367

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Κεφαλογραβιέρα (ΠΟΠ)
Σαλάμι Αέρος
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Γαλαζούλα
Μαρμελάδα Βερίκοκο
Γλυκό κουταλιού Κεράσι
Ζαγορίτικη Αλευρόπιτα
Κουλουράκια Βανίλιας
Παξιμάδια Σταρένια
Ψωμί Πολύσπορο
Ελιές Πράσινες
Μήλα
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Boutique Hotel Dioni

Διεύθυνση:ΙΩΑΝ.ΚΑΛΟΥ 4
Τηλέφωνο:26820 27381

Boutique Hotel Dioni

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.