Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Cretan Malia Park

Με τα χαμηλά κτίρια και τους εντυπωσιακούς κήπους του, το πολυβραβευμένο Cretan Malia Park εκτείνεται σε μια πανέμορφη, αμμουδερή παραλία με καταγάλανα νερά. Το μοντέρνο αλλά χαλαρό ντεκόρ και τα κομψά χρώματα μετατρέπουν καθένα από τα 204 δωμάτια στο ιδανικό μέρος για τις καλοκαιρινές διακοπές. Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου προσφέρουν υπέροχη θέα και στυλ εξαιρετικής ποιότητας και ποικιλίας, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες.

Σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου, είναι το υψηλό ποσοστό επαναλαμβανόμενων επισκεπτών, απόδειξη της διαχρονικής υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει.

Cretan Malia Park

Το πρωινό στο Cretan Malia Park είναι εμπνευσμένο από την τοπική κουζίνα της Κρήτης. Παραδοσιακές συνταγές, που παρασκευάζονται με τοπικά κρητικά προϊόντα, κοσμούν τον πρωινό μπουφέ και συμβάλλουν στην προώθηση της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας και κουλτούρας.

Ο ντάκος, τα κουλουράκια, το γιαούρτι με μέλι, οι ελιές, τα λυχναράκια, οι παραδοσιακές πίτες,η γραβιέρα, τα ξεροτήγανα, οι λουκουμάδες, οι τηγανίτες, το σφουγγάτο, η στραπατσάδα, το ρυζόγαλο και τα αφεψήματα από βότανα της Κρήτης είναι μόνο μερικά από τα παραδοσιακά προϊόντα που μπορεί κανείς να βρει στο πρωινό του ξενοδοχείου.

Οι παραγωγοί και προμηθευτές των προϊόντων που χρησιμοποιούνται στον πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου βρίσκονται στην Κρήτη. Βασικό μέλημα των ιδιοκτητών είναι η προώθηση της τοπικής γαστρονομίας, καθώς και η υποστήριξη και ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας. Επιλέγοντας τοπικούς παραγωγούς εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των υλικών και παράλληλα συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος κρατώντας την μεταφορά της πρώτης ύλης στην μικρότερη δυνατή απόσταση.

08141

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Πορτοκάλι
Γλυκό κουταλιού Κυδώνι
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Λαδιού
Παξιμάδια Σικάλεως
Ψωμί Επτάζυμο
Ελαιόλαδο
Καρπούζι
Δίκταμο (Έρωντας)
Ελληνικός καφές

Cretan Malia Park

Διεύθυνση:ΜΑΛΙΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Τηλέφωνο:28970 31461
Ιστότοπος: http://cretanmaliapark.gr

Cretan Malia Park

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.