Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Creta Star 4* (adults Only)

Τo Creta Star 4* (Adults only) είναι το πρώτο από τα ξενοδοχεία του ομίλου Aegean Star Hotels. Συνδυάζει τη φημισμένη κρητική φιλοξενία με υπερσύγχρονες ανέσεις, που θα κάνουν τις διακοπές σας στην Κρήτη αξέχαστες.

Χτισμένο μέσα σε όμορφους κήπους με γκαζόν, λουλούδια και φοίνικες που καταλήγουν στην πανέμορφη αμμώδη παραλία της Σκαλέτας. Στα μεγάλα ατού του ξενοδοχείου είναι η προνομιακή του θέση, 12 χλμ. ανατολικά του Ρεθύμνου, 65 χλμ. από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και 70 χλμ. από το αεροδρόμιο των Χανίων.

Creta Star 4* (adults Only)

Το Creta Star προσπαθεί μέσα από το πλούσιο πρωινό  του, να προσφέρει, πέρα από τα εδέσματα από διάφορες κουζίνες του κόσμου, μια ποικιλία από τοπικά εδέσματα και προϊόντα σε μια γωνιά του Κεντρικού του Εστιατορίου με την ονομασία  Cretan Corner.

Εκεί μια πληθώρα εδεσμάτων φέρνουν κοντά τον πελάτη με την Κρητική Διατροφή και τα όσα εκείνη αντιπροσωπεύει ως προς την κουλτούρα του τόπου και  τα προϊόντα που παράγει.

Με ξεκίνημα τις γεύσεις και τα προϊόντα της κρητικής γης η μέρα ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς και δημιουργεί το ιδανικότερο κλίμα για τη συνέχιση των διακοπών.

05314

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Πρόβειο
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Βύσσινο
Ξεροτήγανα
Χορτόπιτα με τυρί
Κουλουράκια Κανέλας
Παξιμάδια Σταρένια
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελιές Καλαμών
Πορτοκάλια
Μαντζουράνα (Σάψυχο)
Ελληνικός καφές

Creta Star 4* (adults Only)

Διεύθυνση:ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
Τηλέφωνο:+30 28310 71812
Ιστότοπος: http://www.cretastar.gr

Creta Star 4* (Adults only)

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.