Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Corfu Palma

Το Corfu Palma Boutique Hotel βρίσκεται στο καλοκαιρινό θέρετρο της Δασιάς, 10 χλμ από την πόλη της Κέρκυρας και 100 μ. από μια αμμώδη και ρηχή παραλία με κρυστάλλινα νερά που ενδείκνυται μικρά παιδιά, κολύμβηση και θαλάσσια σπορ.

Πλήρως ανακαινισμένο, διαθέτει μοντέρνο στιλ, ενώ οι παροχές και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν κομψά και λειτουργικά δωμάτια, superior rooms και πολυτελείς boutique suites, μαγευτικούς κήπους, πισίνα, πληθώρα μπαρ, και εξωτερικό τζακούζι, υπερσύγχρονο fitness center, μοντέρνο spa, καλόγουστο κεντρικό εστιατόριο κλπ.

Corfu Palma

Το πρωινό του Corfu Palma Boutique Hotel προσφέρει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων.

Συγκεκριμένα, προσφέρονται διάφορα ροφήματα (γάλα, καφές, τσάι και φρέσκοι χυμοί), αρτοσκευάσματα (διάφορα είδη ψωμιού, κουλούρι Κέρκυρας, βουτήματα, σταφιδόψωμο κ.ά.), κερκυραϊκό ελαιόλαδο και ελιές (πράσινες και Καλαμών), θυμαρίσιο μέλι Κέρκυρας, σπιτικές μαρμελάδες, η χαρακτηριστική συκομαΐδα, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, γιαούρτι σε διάφορες μορφές και με ποικίλα συνοδευτικά, τυριά (όπως η ντόπια μυζήθρα) και αλλαντικά (όπου ξεχωρίζει το κερκυραϊκό νούμπουλο), σαλάτες, λαχανικά κλπ.

Φυσικά, δεν γινόταν να λείπουν από τον μπουφέ οι παραδοσιακές γλυκές και αλμυρές πίτες, τα διάφορα σφολιατοειδή, οι παρασκευές αυγών και τα παντανόστιμα σιροπιαστά!

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο προσφέρει μια πληθώρα γαστρονομικών επιλογών (a la carte και buffet style, πρωινά, γεύματα εργασίας, γεύματα VIP, δεξιώσεις γενεθλίων, βαπτίσεις και γαμήλιες δεξιώσεις).

08028

Corfu Palma

Διεύθυνση:ΔΑΣΙΑ Κ.ΚΟΡΑΚΙΑΝΑΣ ΚΕΡΚ.
Τηλέφωνο:26610 93941

Corfu Palma

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.