Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Carme Villas

Δώδεκα νεόδμητες, αυτοτελείς κατοικίες, καθεμία με ιδιωτική πισίνα και θέα το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού πελάγους. Οι βίλες βρίσκονται σ’ έναν καταπράσινο ελαιώνα μόλις λίγα χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου και 800 μέτρα από την κοντινότερη παραλία, συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα.

Κάθε κατοικία είναι διώροφη, μεγέθους 80 τ.μ., με μοντέρνα εσωτερική και εξωτερική επίπλωση υψηλής αισθητικής. Η μαγεία των κρητικών χρωμάτων και αρωμάτων, μαζί με την γαλήνη και άνεση των κατοικιών συνθέτουν έναν πίνακα απόλυτης χαλάρωσης.

Carme Villas

Δανειζόμενοι τον πλούτο της τοπικής μυθολογίας αλλά και της τοπικής φύσης, το παραδοσιακό Κρητικό πρωινό περιλαμβάνει μόνο φρέσκα και αγνά υλικά του τόπου.
Ενδεικτικά, περιλαμβάνει: ποικιλία αρτοσκευασμάτων (π.χ. κρητικά παξιμάδια, σπιτικές πίτες), γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, κουλουράκια φτιαγμένα με αγνό παρθένο ελαιόλαδο, τηγανήτες με τοπικό θυμαρίσιο μέλι, ρεθυμνιώτικα τυροπιτάκια με γλυκό ανθότυρο, ίχνος κανέλλας και σάλτσα μελιού, χορτοπιτάκια (με σπανάκι και άγρια χόρτα), λουκανικοπιτάκια, ποικιλίες τοπικών αλλαντικών και τυροκομικών. Ακόμη, κρητικό πρόβειο γιαούρτι, ελιές, βολβοί και λαχανικά τουρσί, φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής, ομελέτες από αυγά κότας ελευθέρας βοσκής, παραδοσιακός ντάκος και ελληνικός καφές και ροφήματα φτιαγμένα από παραδοσιακά κρητικά βότανα.

Όλα τα προϊόντα και οι πρώτες ύλες στην κουζίνα του «Κάρμη» έρχονται από ντόπιους, μικρομεσαίους παραγωγούς και στηρίζουν την τοπική οικονομία. Τα υπόλοιπα τα φτιάχνουμε εμείς οι ίδιοι για τους πελάτες μας με αγάπη και
φροντίδα.

14703

Carme Villas

Διεύθυνση:ΑΔΕΛΙΑΝΟΣ ΚΑΜΠΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Τηλέφωνο:+30 28310 72661, +30 697 8786 900
Ιστότοπος: http://carmevillas.gr

Carme Villas

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.