Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Caramel Boutique Resort

Πάνω σε μια απέραντη αμμουδιά και μόλις μερικά λεπτά από το γραφικό Ρέθυμνο, βρίσκεται το Caramel Boutique Resort του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, το οποίο συνδυάζει την ανάλαφρη ατμόσφαιρα ενός ελληνικού νησιού με την εκλεπτυσμένη φιλοξενία και το εξαιρετικό service ενός σύγχρονου boutique resort.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 70 Luxury Suites, Caramel Μaisonettes, Bungalows και 2 Bedroom Beach Villas που συνοδεύονται από πανέμορφους κήπους, πλακόστρωτα, μοναδική διακόσμηση και επίπλωση, πολυτελείς χώρους, ευφάνταστη κουζίνα από βραβευμένους σεφ κλπ.

Caramel Boutique Resort

Το Caramel Boutique Resort συνδύασε την κρητική κουζίνα με καινούριες τεχνικές, προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών. Στον πρωινό μπουφέ υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα λαχανικά και φρούτα, τοπικά προϊόντα (παξιμάδια, ελιές, μυζήθρα, γραβιέρα, μέλι, φρέσκα σπιτικά πιτάκια, σφουγγάτο με κολοκύθι, γραβιέρα και τομάτα, σπιτικές μαρμελάδες, φρέσκοι χυμοί και βότανα). Οι πρώτες ύλες είναι από Κρητικούς προμηθευτές, ενώ μεγάλο μέρος από τα προϊόντα προέρχεται από την Φάρμα “Agreco”.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Τρία χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο, στην φάρμα Αgreco, μπορεί κανείς να ζήσει την εμπειρία του Βe a Farmer for a Day, όπου οι επισκέπτες θα ψήσουν ψωµί, θα µαζέψουν ολόφρεσκα λαχανικά και θα φτιάξουν πιτάκια. Όλα αυτά θα τα απολαύσουν στο γεύµα που ακολουθεί µε θέα τους ελαιώνες και τη θάλασσα, ενώ οι µικροί φίλοι θα ενθουσιαστούν µε τον µίνι ζωολογικό κήπο, θα εκπαιδευτούν και θα διασκεδάσουν µε φόντο την υπέροχη κρητική φύση!

08145

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Πρόβειο
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Φράουλα
Καλτσούνια (Λυχναράκια)
Σφακιανή Πίτα
Κουλουράκια με Καρύδια
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί με χαρούπι
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Σύκα
Δίκταμο (Έρωντας)
Ελληνικός καφές

Caramel Boutique Resort

Διεύθυνση:ΑΔΕΛΙΑΝΟΣ ΚΑΜΠΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
Τηλέφωνο:28310 71803
Ιστότοπος: http://caramel.grecotel.com

Caramel Boutique Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.