Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Bebis

Το ξενοδοχείο Bebis είναι ένα μοντέρνο κτήριο, κτισμένο με πέτρα και ξύλο, υλικά που δένουν αρμονικά με το περιβάλλον και την άγρια φύση της Κουτσουπιάς, στην Αγιά του νομού Λάρισας. Γήινοι χρωματισμοί, διακριτικός φωτισμός και ζεστασιά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του χώρου, όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν ήρεμες καλοκαιρινές διακοπές πλάι στην καταγάλανη θάλασσα. Επιπλέον, τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι εφοδιασμένα με τζάκι, για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Bebis

Καθημερινά, στο Bebis Hotel, σερβίρεται πλούσιος πρωινός μπουφές, με βάση τις τοπικές συνταγές και τα προϊόντα της περιοχής. Προσφέρονται φρέσκο ψωμί από τον φούρνο του χωριού, σπιτικές μαρμελάδες, μέλι από τοπικούς παραγωγούς, παραδοσιακό γιαούρτι, αλλά και μεγάλη ποικιλία σε κέικ, γλυκά, και φρούτα. Στόχος των ιδιοκτητών είναι να μην φύγει κανείς από το ξενοδοχείο, χωρίς να έχει γευτεί τα παραδοσιακά γλυκίσματα και τις πίτες που προέρχονται από αυθεντικές συνταγές των γιαγιάδων!! Ξεχωρίζουν ακόμα οι τυρόπιτες, οι χορτόπιτες (από με φύλλο ανοιγμένο στο χέρι και αγνά υλικά), οι ομολέτες, οι μηλόπιτες, οι φρουτόπιτες, τα γλυκίσματα με κανέλα και σταφίδες κλπ.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο διοργανώνει επισκέψεις σε οινοποιεία του δήμου Αγιάς, ενώ καθημερινά στην κουζίνα του ξενοδοχείου παρασκευάζονται φρέσκες πίτες και γλυκίσματα τα οποία προσφέρονται στο πρωινό. Δίπλα στο ξενοδοχείο, λειτουργεί παραδοσιακή οικογενειακή ψαροταβέρνα, όπου προσφέρονται φρέσκα ψάρια και θαλασσινά σε κλασικές και παραδοσιακές συνταγές.

15197

Bebis

Διεύθυνση:Κουτσουπιά Δήμου Αγιάς Λάρισα
Τηλέφωνο:24940 55041
Ιστότοπος: http://www.bebis.gr

Bebis

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.