Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Axos Hotel

Το ξενοδοχείο Αξός βρίσκεται στον Πλατάνια Ρεθύμνου, 100 μέτρα από τη παραλία και μόλις 6 χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου. Το όνομα του προέρχεται από το χωριό Αξός που βρίσκεται στον Ψηλορείτη, έναν τόπο με μεγάλη ιστορία και σπουδαίο αρχαιολογικό ενδιαφέρον.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 44 δωμάτια (16 επιπλωμένα διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 4 άτομα και 28 στούντιο των 2 ή 3 ατόμων) και διαθέτει 24ωρη υποδοχή.

Axos Hotel

Καθημερινά στον πρωινό μπουφέ του οικογενειακού ξενοδοχείου, οι επισκέπτες μπορούν ν’ απολαύσουν τοπικές νοστιμιές και συνταγές φτιαγμένες με μεράκι από τη «μαμά» ιδιοκτήτρια.

Το πατροπαράδοτο «σφουγγάτο της γιαγιάς» φτιαγμένο από αυγά ελευθέρας βοσκής, βιολογικές ντομάτες και λαχανικά κάνει τους επισκέπτες να δουν την ομελέτα με άλλο μάτι! Ξεχωρίζουν ακόμα το καπνισμένο με βότανα χοιρινό (απάκι), οι – μαγειρεμένοι σε αγνό παρθένο ελαιόλαδο – κολοκυθοκεφτέδες, οι παραδοσιακές χυλοπίτες, οι γλυκές κρέπες ή τηγανίτες με καστανή ζάχαρη, κανέλα και θυμαρίσιο βιολογικό μέλι, ο κρίθινος παραδοσιακός ντάκος, τα ποικίλα αρτοσκευάσματα, το τοπικό στραγγιστό γιαούρτι που συνοδεύεται από ποικιλία με σπιτικές μαρμέλαδες, χύμα θυμαρίσιο βιολογικό μέλι και χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, τα φρέσκα φρούτα εποχής, οι χυμοί, ο καφές φίλτρου, τα αμέτρητα αρωματικά αφεψήματα, και τα – πιστοποιημένης ποιότητας – τυριά από ντόπιους παραγωγούς όπως η φέτα, η ξινομυζήθρα, η γραβιέρα και το μανούρι!

07918

Axos Hotel

Διεύθυνση:ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Τηλέφωνο:28310 54472
Ιστότοπος: http://www.axos-hotel.gr

Axos Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.