Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Avli Lounge Apartments

Η Αυλή είναι ένα ρομαντικό ξενοδοχείο στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, με επτά υπέροχες σουίτες, ένα πολυβραβευμένο εστιατόριο και μια μοναδική εξυπηρέτηση!

Ιδρύθηκε το 1987 και στεγάζεται σε ένα βενετσιάνικο κτίριο που χρονολογείται στο 1530. Ξεκίνησε ως εστιατόριο που σέρβιρε υψηλής ποιότητας φαγητό από διαλεκτά ντόπια υλικά και το 2005, μετά από απαίτηση των πελατών, δημιουργήθηκαν και οι προσεγμένες σουίτες για να διανυκτερεύουν οι πελάτες που είχαν απολαύσει ένα ποτήρι κρασί παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο οδήγησης.

Avli Lounge Apartments

Η Αυλή δε διαθέτει μπουφέ. Οι πελάτες παραγγέλνουν από κατάλογο κι ο μάγειρας ή η μαγείρισσα τα ετοιμάζουν επί τόπου. Οι πρωινοί επισκέπτες συναντούν καλάθι με διάφορα ψωμιά, ανθόγαλο, βούτυρο, σπιτική μαρμελάδα και κέικ της γιαγιάς, θυμαρίσιο μέλι Σφακίων, και φρεσκοστυμμένους χυμούς.

Επιπλέον, υπάρχουν μια ποικιλία ειδών τσαγιού, γάλα και διάφοροι καφέδες, ενώ μπορεί κανείς να δοκιμάσει παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι με θυμαρίσιο μέλι, φρέσκα φρούτα και δημητριακά, σαγανάκι με γραβιέρα από το Αμάρι, χόνδρο, ρυζόγαλο, παραδοσιακές παρασκευές αυγών, ανθόγαλο με απάκι, επιλογές κρητικών τυριών και ντόπιων αλλαντικών, σφακιανή πίτα (πίτα γεμιστή με μυζήθρα και κατσικίσιο τυρί, η οποία σερβίρεται με καρύδι και μέλι) και τηγανόπιτα σερβιρισμένη με ζάχαρη και κανέλα.

13839

Avli Lounge Apartments

Διεύθυνση:ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Τηλέφωνο:28310 58250
Ιστότοπος: http://www.avli.gr

Avli Lounge Apartments

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.