Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Athena Pallas Village

Το ξενοδοχείο Athena Pallas βρίσκεται στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, ανάμεσα στη Νικήτη και τον Νέο Μαρμαρά, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και κοντά στην καταγάλανη θάλασσα. Το ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό στυλ του ξενοδοχείου δίνει την εντύπωση ενός μικρού χωριού της Μακεδονίας, ενώ οι τρεις πισίνες, τα εκκλησάκια, οι χώροι εστίασης, καθώς και οι χώροι αναψυχής εντός του ξενοδοχείου προσφέρουν μοναδικές ανέσεις στον επισκέπτη.

Κάθε Παρασκευή, διοργανώνεται ελληνική βραδιά με τοπικά εδέσματα και ζωντανή παραδοσιακή μουσική, ενώ το έμπειρο προσωπικό εξυπηρετεί πάντα τους επισκέπτες με χαμόγελο.

Athena Pallas Village

Το πρωινό του Athena Pallas περιλαμβάνει ποικιλία ειδών ψωμιού, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, κομπόστες, γιαούρτια, ρυζόγαλο, ελληνικό καφέ στη χόβολη και άλλα παραδοσιακά ροφήματα, παρασκευές αυγών, άφθονα τυριά και αλλαντικά, φρέσκες σαλάτες, ελιές και ελαιόλαδο, σπιτικές πίτες, ντόπιο μέλι, μακεδονικό χαλβά, ζεστή παραδοσιακή σούπα, δημητριακά, χειροποίητες μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού κ.ά.

Επιπλέον, παρασκευάζονται ενώπιον του πελάτη ομελέτες, αυγοφέτες και φρέσκος χυμός πορτοκάλι.

10672

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Ανθότυρο
Χοιρινή Ωμοπλάτη
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Φράουλα
Γλυκό κουταλιού Κεράσι
Σπανακόπιτα
Τσουρέκι
Παξιμάδια Ολικής Άλεσης
Ψωμί Χωριάτικο Μαύρο
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Μήλα
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Athena Pallas Village

Διεύθυνση:ΕΛΙΑ ΝΙΚΗΤΗΣ
Τηλέφωνο:23750 23000
Ιστότοπος: http://www.athena-pallas.gr

Athena Pallas Village

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.