Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Astir Odysseus Resort & Spa

Tο Astir Odysseus Resort & Spa είναι πεντάστερο ξενοδοχείο χτισμένο το 2009 στο Τιγκάκι της Κω, 5 χλμ μακριά από το ιστορικό κέντρο της Κω και 22 χλμ από το αεροδρόμιο.

Διακρίνεται για την πολυτέλεια, την κομψότητα και τις σύγχρονες ανέσεις που μπορεί να βρει κανείς στους χώρους του, οι οποίοι περιλαμβάνουν εστιατόρια και ελληνική ταβέρνα, μπαρ κλπ που σε συνδυασμό με τις διαθέσιμες υπηρεσίες και επιλογές ψυχαγωγίας (πισίνες, ζωντανή μουσική, παραστάσεις κλπ) προσφέρουν αξέχαστες διακοπές.

Astir Odysseus Resort & Spa

Στον πρωινό μπουφέ του Astir Odysseus Kos, οι επισκέπτες συναντούν διάφορα είδη ψωμιού, κουλούρι Θεσσαλονίκης, ποικιλία από κουλουράκια και κέικ, πληθώρα ελληνικών τυριών και αλλαντικών, ελιές, διάφορες κρέμες, γλυκές και αλμυρές πίτες, χαλβάδες, κομπόστες, μαρμελάδες, μέλι, γλυκά του κουταλιού κ.ά.

Ο πρωινός μπουφές ολοκληρώνεται με παρασκευές αυγών, τραχανά, τηγανίτες με μέλι και πετιμέζι, λουκουμάδες, ανεβατό και φυσικά αφεψήματα (τσάι του βουνού, φασκόμηλο, χαμομήλι, cocktail, δίκταμο κλπ) και μυρωδάτο ελληνικό καφέ.

14742

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Πόσσιας Κω (Κρασοτύρι)
Σαλάμι Αέρος
Γιαούρτι Αγελαδινό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Πορτοκάλι
Ρυζόγαλο
Τυρόπιτα
Τυρόψωμο
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Σταρένιο (Ψωμί Λευκό)
Ελαιόλαδο
Καρπούζι
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Astir Odysseus Resort & Spa

Διεύθυνση:ΠΑΜΙΑΛΙΚΙ ΚΩ
Τηλέφωνο:22420 49900
Ιστότοπος: http://www.astirodysseuskos.gr

Astir Odysseus Resort & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.