Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Aspro Spiti

Το Aspro Spiti είναι ένα εναλλακτικού τύπου κατάλυμα, το οποίο διαθέτει επιπλωμένα και πλήρως εξοπλισμένα στούντιο και διαμερίσματα που φέρουν το όνομα ενός βοτάνου. Στους κήπους οι επισκέπτες θα βρουν ποικιλία βοτάνων και στο βιολογικό μποστάνι, που βρίσκεται πίσω από το ξενοδοχείο, θα δουν από κοντά τα φρούτα και τα λαχανικά με τα οποία φτιάχνονται οι παραδοσιακές συνταγές του πρωινού μπουφέ και των γευμάτων του εστιατορίου.

Aspro Spiti

Ο πρωινός μπουφές στο Aspro Spiti είναι φτιαγμένος με αγνά και φρέσκα τοπικά προϊόντα, επιμελημένα από διαιτολόγο, προκειμένου να δώσουν στον επισκέπτη όλη την ενέργεια που χρειάζεται για ένα γεμάτο υγεία και ευεξία ξεκίνημα της ημέρας του, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη διάδοση των ελληνικών τοπικών προϊόντων και γεύσεων.
Το πρωινό περιλαμβάνει τυροπιτάκια με τοπική μυζήθρα και τυρί φέτα, πιτάκια λαχανικών με φρέσκα λαχανικά και τυρί, αλμυρό κέικ βοτάνων, χαλβάς με ξηρούς καρπούς, πορτοκαλόπιτα, μπάρες δημητριακών με σουσάμι, σταφίδες και αμύγδαλα. Αξίζει να δοκιμάσει κανείς το αλμυρό κέικ με τυρί της πόσσας (τοπικό τυρί), τη μαεριά (τοπικό γλυκό), το γιαούρτι με γλυκό του κουταλιού ντοματάκι, το ρυζόγαλο, τα μπουγατσάκια και τους λουκουμάδες. Ο μπουφές ολοκληρώνεται με ελιές, ντομάτες, αγγουράκι, ελιόψωμο, κριτσίνια βοτάνων και εβραίικο (ντομάτες, αυγά, κρεμμύδι, βότανα).

05843

Aspro Spiti

Διεύθυνση:ΚΑΜΑΡΙ ΘΗΡΑΣ
Τηλέφωνο:22420 69296
Ιστότοπος: http://www.asprospiti.gr

Aspro Spiti

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.