Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Aris Hotel

Το ξενοδοχείο Aris στην Παλαιόχωρα είναι για πάνω από 20 χρόνια σημείο αναφοράς των επισκεπτών χάρη στην αρχιτεκτονική αισθητική του κτηρίου, τη διακόσμηση και καθαριότητα των δωματίων, τους ολάνθιστους κήπους, τη φιλοξενία της οικογένειας και τις άριστες υπηρεσίες που παρέχονται σε πολύ φιλικές τιμές.

Μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Παλαιόχωρας, αποτελεί όαση ησυχίας και ξεκούρασης στην άκρη της παλιάς πόλης! Διαθέτει 25 δωμάτια με άφθονες ανέσεις, χώρο στάθμευσης, πλούσιο πρωινό μπουφέ, bar και δωρεάν internet cafe.

Aris Hotel

Καθημερινά, το πρωινό του ξενοδοχείου Aris περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων.

Μεταξύ άλλων, σερβίρονται ροφήματα (όπως ελληνικός καφές, διάφορα είδη τσαγιού, φρεσκοστυμμένος χυμός από πορτοκάλια του νομού Χανίων), θυμαρίσιο μέλι Χανίων, μαρμελάδες σε 3 γεύσεις, φυστικοβούτυρο Σερρών, ελαιόλαδο και ελιές σπιτικής παραγωγής, ποικιλία γαλακτοκομικών και αλλαντικών, παρασκευές αυγών, λαχανικά υπαίθρου και θερμοκηπίου, παστέλι και μπάρες δημητριακών Κρήτης, άφθονα κρητικά αρτοσκευάσματα (ψωμί, κριτσίνια, κουλουράκια, σπιτικό κέικ κ.ά.), φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, κομπόστα φρούτων, δημητριακά και – φυσικά – παραδοσιακά ντακάκια και τυροπιτάκια (καλιτσούνια).

07986

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Μυζήθρα
Απάκι
Γιαούρτι Αγελαδινό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Λεμόνι
Μπουγάτσα Χανίων
Μαραθόπιτα
Κουλουράκια Κανέλας
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Χωριάτικο Λευκό
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Σύκα
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Aris Hotel

Διεύθυνση:ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΧΑΝΙΩΝ
Τηλέφωνο:28230 41502 - 41524
Ιστότοπος: http://www.arishotel.gr

Aris Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.