Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Anemos Luxury Grand Resort

Το Anemos Luxury Grand Resort στη Γεωργιούπολη άνοιξε τις πόρτες του το 2016. Είναι μια σύγχρονη μονάδα που διακρίνεται από το κυριότερο στοιχείο της κρητικής παράδοσης, τη φιλοξενία που προσφέρεται απλόχερα και πάντα με χαμόγελο και καλωσορίζει τους επισκέπτες σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, που εξωτερικά θυμίζει τη Μονή Αρκαδίου και εσωτερικά την παλιά αγορά των Χανίων, με ιδιαίτερα διακοσμητικά και αρχιτεκτονικά στοιχεία. Διαθέτει 240 δωμάτια, σουίτες, μεζονέτες και οικογενειακά δωμάτια, καθώς και υποδομές και ανέσεις που εντυπωσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Anemos Luxury Grand Resort

Ο πλούσιος πρωινός μπουφές του Anemos Luxury Grand Resort κερδίζει τις εντυπώσεις, προσφέροντας γεύσεις από την παραδοσιακή ελληνική και κρητική κουζίνα.

Ο επισκέπτης μπορεί να γευτεί ελληνικό καφέ και αφεψήματα από τοπικά βότανα (τσάι, μαλοτύρα, σαρανταδέντρι, χαμομήλι, φασκόμηλο κλπ), φρέσκους χυμούς φρούτων, αρτοσκευάσματα ημέρας από τον φούρνο (φρέσκο ψωμί, κουλούρια, κριτσίνια, παξιμάδια, ντακάκια, λυχναράκια, κέικ κλπ), ρυζόγαλο, γιαουρτόπιτα, παραδοσιακό στραγγιστό γιαούρτι, λουκουμάδες κ.ά.

Επιπλέον, ξεχωρίζουν τα φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, οι ξηροί καρποί, οι κομπόστες, οι μαρμελάδες (παραδοσιακές, αλλά και ειδικές για διαβητικούς), τα γλυκά του κουταλιού, ο χαλβάς, η μουσταλευριά, τα άφθονα τυριά (φέτα, μανούρι, κασέρι, γραβιέρα κλπ) και αλλαντικά (όπως σαλάμι αέρος Κρήτης, απάκι χοιρινό ή κοτόπουλο), οι ελιές και το κρητικό ελαιόλαδο, τα φρέσκα λαχανικά, οι παρασκευές αυγών, η μπουγάτσα, η σφακιανή πίτα κλπ.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο αναδεικνύει τα τοπικά εδέσματα μέσω του κρητικού εστιατορίου του. Επίσης, διοργανώνει επισκέψεις σε ελαιώνες και ελαιοτριβεία της περιοχής, γευσιγνωσία ελαιολάδου, μαθήματα μαγειρικής και παρουσιάσεις τρόπου παρασκευής παραδοσιακών προϊόντων.

09869

Anemos Luxury Grand Resort

Διεύθυνση:ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Τηλέφωνο:28250 62550
Ιστότοπος: http://www.anemosresort.gr

Anemos Luxury Grand Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.