Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Αnema

Βρισκόμενο ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, το ξενοδοχείο “Αnema” προσφέρει μία ξεκούραστη και ευχάριστη ατμόσφαιρα, χρωματισμένη από την τοπική παράδοση και την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος της Σάμου. Το προσωπικό είναι φιλικό, εξυπηρετικό και πάντα στη διάθεση του επισκέπτη, ενώ τα διαμερίσματα έχουν νησιώτικο χαρακτήρα είναι άνετα και εξοπλισμένα με πολυκουζινάκι. Στα 50 μέτρα βρίσκεται μια πεντακάθαρη παραλία, δίπλα στην παραδοσιακό ταβέρνα του ξενοδοχείου. Διατίθενται ακόμα πισίνα με μπαρ, τένις και χώρος στάθμευσης για τα οχήματα.

Αnema

Το πρωινό περιλαμβάνει ψωμί (χωριάτικο ή με προζύμι) από τοπικό φούρνο, το κέικ της ημέρας, φρεσκοκομμένα φρούτα από το κτήμα του ιδιοκτήτη, λαχανικά εποχής, γαλακτοκομικά προϊόντα, όπου ξεχωρίζει το λευκό τυρί Σάμου από ντόπιο παραγωγό, βραστά αυγά ελευθέρας βοσκής, αλλαντικά (όπως κουρκουτένια με συνοδεία χορταρικών), τηγανίτες με μέλι ή τριμμένο τυρί, σπιτικές μαρμελάδες διαφόρων γεύσεων (πορτοκάλι, νεράντζι, μήλο και κυδώνι), ελιές (“χαμάδες”) και ελαιόλαδο τοπικής παραγωγής, καθώς και ροφήματα, όπως βότανα (τσάι, φασκόμηλο, χαμομήλι κλπ) και καφέδες (ελληνικός και γαλλικός φίλτρου).

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το προσωπικό του ξενοδοχείου συμμετέχει στην τοπική οργάνωση «Slow Food Samos» που στηρίζει την καλή και καθαρή διατροφή, διατηρεί την παράδοση και ενισχύει την τοπική οικονομία.

Επίσης διοργανώνονται γαστρονομικές εκδηλώσεις και επισκέψεις σε οινοποιεία, μουσεία και παραγωγούς. Επίσης, δίδεται μεγάλη σημασία στην ποιότητα του φαγητού, ως σημαντικού παράγοντα της ελληνικής κουλτούρας. Πολλές πρώτες ύλες μεταφέρονται στην κουζίνα από τον κήπο του ιδιοκτήτη και καθημερινά χρησιμοποιούνται τοπικές συνταγές.

09642

Αnema

Διεύθυνση:ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΣΑΜΟΥ
Τηλέφωνο:22730 30500
Ιστότοπος: http://anema.gr

Αnema

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.