Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Almyrida Residence

Στο γραφικό χωριό της Αλμυρίδας Αποκορώνου Χανίων, βρίσκεται το Almyrida Residence Boutique Hotel, ένα boutique ξενοδοχείο, όπου κυριαρχούν η άνεση, η πολυτέλεια και η κρητική φιλοξενία.

Το ξενοδοχείο διαθέτει superior δωμάτια, μεζονέτες ή σουίτες, 2 πισίνες, το Roof Garden Thea με τη μαγευτική θέα στα Λευκά Όρη και τους κόλπους της Αλμυρίδας και της Σούδας, το εστιατόριο Thea Restaurant, το Thea Spa & Beauty Salon, Bowling Center, internet corner, bars, εστιατόριο και φιλικό προσωπικό που θα κλέβει την παράσταση!

Almyrida Residence

Στο Roof Garden του Almyrida Residence ξεκινάει το ταξίδι των γεύσεων με ένα πλούσιο πρωινό, όπου τον πρώτο λόγο έχουν τα κρητικά και ελληνικά προϊόντα!

Το πρωινό προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά ψωμιά και αρτοσκευάσματα που παρασκευάζονται στο ξενοδοχείο, ποικιλία γαλακτοκομικών που εμπλουτίζεται με τοπική γραβιέρα, μυζήθρα (ξινός ανθότηρος) και το παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, δημητριακά, μαρμελάδες, αλλαντικά, λαχανικά, παραδοσιακά γλυκά (όπως λουκουμάδες με μέλι, τηγανίτες κλπ), παρασκευές αυγών, διάφορες πίτες κ.ά. Φυσικά δεν νοείται κρητική γεύση χωρίς ελαιόλαδο, και για το λόγο αυτό οι επισκέπτες θα βρουν κρητικό ελαιόλαδο και ελιές στον πρωινό μπουφέ.

Από ροφήματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο καφές, οι φρέσκοι χυμοί φρούτων, το τσάι και τα παραδοσιακά ροφήματα από βότανα της κρητικής γης (όπως δίκταμος, μαλοτήρα και φασκόμηλο).

13791

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Μυζήθρα
Απάκι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο
Λουκουμάδες
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Κανέλας
Παξιμάδια Σικάλεως
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελιές Πράσινες
Καρπούζι
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Almyrida Residence

Διεύθυνση:ΑΛΜΥΡΙΔΑ ΧΑΝΙΩΝ
Τηλέφωνο:28250 32284
Ιστότοπος: http://www.almyridabeach.com

Almyrida Residence

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.