Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Almira

Σε ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά χωριά της δυτικής Πελοποννήσου, το Αρκούδι, πάνω σε μια αμμώδη παραλία που βραβεύεται κάθε χρόνο, βρίσκεται το μικρό και προσεγμένο ξενοδοχείο Almira, συνδυάζοντας το ειδυλλιακό περιβάλλον με τις σύγχρονες ανέσεις και την ελληνική φιλοξενία.

Η ιδιοκτήτρια οικογένεια λειτουργεί το ξενοδοχείο με γνώμονα τον σεβασμό στα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου και την μετάδοση αυτών των αξιών. Ο ήχος των κυμάτων, η αλμύρα της θάλασσας, η θέα στο Ιόνιο, τα ηλιοβασιλέματα και η άψογη εξυπηρέτηση δημιουργούν τις καλύτερες αναμνήσεις!

Almira

Το πρωινό του ξενοδοχείου Almira προσφέρεται σε έναν προσεγμένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Οι γεύσεις του πρωινού αποτελούνται από φρέσκα και εκλεκτά υλικά που προέρχονται από το χωριό και την ευρύτερη περιοχή!

Συγκεκριμένα, προσφέρονται ζεστά ψωμιά και αρτοσκευάσματα από τον φούρνο του χωριού, χωριάτικα αυγά ημέρας, λαχταριστές μαρμελάδες πορτοκαλιού και φράουλας που φτιάχνονται στην κουζίνα του ξενοδοχείου από την κ. Αγνή, τοπικό μέλι, φρέσκα φρούτα (κυρίως από τοπικούς παραγωγούς), χοντροελιές και φετινό λάδι από το ελαιοτριβείο του θείου Πάνου, τυρόπιτα από τοπική φέτα, κέικ βουτύρου και αλμυρό κέικ με ελληνικά αλλαντικά, χορτόπιτα, πιατέλες αλλαντικών (με καπνιστό χοιρινό που έφτιαξε ο πατέρας της οικογένειας των ιδιοκτητών, φέτες γαλοπούλας και ζαμπόν) και των τυριών (γραβιέρα Νάξου και φέτα Γαστούνης), τοπικό γιαούρτι από τα Καβάσιλα, τηγανόψωμα με μέλι, δημητριακά, γάλα από ντόπιους παραγωγούς, τσάι, καφέδες κ.ά.

14892

Almira

Διεύθυνση:Αρκούδι, Λουτρά Κυλλήνης, Νομός Ηλείας
Τηλέφωνο:26230 96800
Ιστότοπος: http://almira-hotel.gr/el/

Almira

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.