Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Alkyon Resort Hotel & Spa

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας, σε μια έκταση 25 στρεμμάτων μέσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελώντας όαση γαλήνης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του και προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής, υγείας και ευεξίας, εστίασης, οργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Η προνομιακή θέση του ξενοδοχείου, σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα και λίγων μέτρων από τη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Βραχατίου, το καθιστά πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις όλες τις εποχές του χρόνου.

Alkyon Resort Hotel & Spa

Το πλούσιο ελληνικό πρωινό του Alkyon Resort Hotel & Spa παρέχεται στο Sky Bar Restaurant και περιλαμβάνει παραδοσιακές γεύσεις και αρώματα! Μεταξύ άλλων, προσφέρονται παραδοσιακές πίτες Βραχατίου (όπως τυρόπιτα και χορτόπιτα), γλυκός τραχανάς, λουκουμάδες, μπουγάτσες, παραδοσιακός χαλβάς, κέικ, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, ποικιλίες μελιού, χυμοί (όπως ο φρεσκοστυμμένος χυμός από τοπικά πορτοκάλια), παρασκευές φρέσκων αυγών Κορινθίας, τοπικά γαλακτοκομικά προϊόντά (φέτα, ανθότυρο, πρόβειο γιαούρτι κλπ), αλλαντικά, παραδοσιακή φασολάδα, ελιές κ.ά.

Επίσης, διατίθεται ποικιλία αρτοσκευασμάτων, ενώ ξεχωρίζει και η ”Διαιτητική γωνιά”, με προϊόντα χαμηλών λιπαρών για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και για διαβητικούς. Το πρωινό συμπληρώνεται με ποικιλία αφεψημάτων, τσάι του βουνού, ελληνικό καφέ και βέβαια δεν λείπουν τα ελληνικά φρούτα εποχής, όπως τα τοπικά ξινόμηλα και εσπεριδοειδή.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Στο ξενοδοχείο πραγματοποιούνται εκδηλώσεις οινογνωσίας εκλεκτών τοπικών κρασιών από επιστήμονες οινολόγους. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια φιλοξενείται έκθεση μικρών παραγωγών αγροτροφίμων και παρόχων τουριστικών εμπειριών της Κορινθίας, ενώ διοργανώνονται επιστημονικές ημερίδες που συνδυάζουν τα τοπικά προϊόντά με τον τουρισμό.

09522

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Ανθότυρο
Γαλοπούλα Καπνιστή
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα 3 Εσπεριδοειδή
Γλυκό κουταλιού Κυδώνι
Σπανακόπιτα με τυρί
Τυρόψωμο
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Σταρένιο (Ψωμί Λευκό)
Ελαιόλαδο
Καρπούζι
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Alkyon Resort Hotel & Spa

Διεύθυνση:ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Τηλέφωνο:27410 52010
Ιστότοπος: http://www.alkyonhotel.gr/

Alkyon Resort Hotel & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.