Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Airotel Alexandros

Το Airotel Alexandros παρέχει μια ατμόσφαιρα αντάξια των απαιτήσεων των πελατών του, προσφέροντας στον επισκέπτη ό,τι ακριβώς χρειάζεται για την αρχή ή το τέλος μίας έντονης ημέρας.

Το εστιατόριο Don Giovanni, προσφέρει καθημερινά άψογη εξυπηρέτηση και την ευκαιρία να απολαύσει κανείς υπέροχες μεσογειακές γεύσεις και εκλεκτά εγχώρια κρασιά, ενώ δίπλα ακριβώς στο εστιατόριο, μπορεί κανείς να πάρει τον καφέ ή το ποτό του στο μπαρ ή στο lobby.

Airotel Alexandros

Το Airotel Alexandros παρέχει διαλεκτές παραδοσιακές γεύσεις του ελληνικού πρωινού, ικανές να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Στον πρωινό μπουφέ κυριαρχούν οι ελληνικές πίτες (κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα, χορτόπιτα Καρπενησίου, ηπειρώτικη τυρόπιτα, κολοκυθόπιτα Λακωνίας κ.λπ.), ενώ οι αυγόφετες, ο καγιανάς (στραπατσάδα Λακωνίας), ο ξινός τραχανάς, οι μίνι ντάκοι με ξυνομυζήθρα, αλλά και τα περίφημα ελληνικά αλλαντικά (μπέικον Κρήτης, λουκάνικο Μυκόνου) πλάι στη σαλάτα με μαυρομάτικα Θεσσαλίας παντρεύονται με την ποικιλία των ελληνικών τυριών υπό τη συνοδεία του σουσαμένιου κουλουριού Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, δεν λείπουν από το παραδοσιακό ελληνικό πρωινό οι ελιές, οι σαρδέλες και ο γαύρος.

Το μενού των γλυκών περιλαμβάνει χαλβά, μουσταλευριά, ρυζόγαλο, μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, σάμαλι, ηπειρώτικη γαλατόπιτα, μπακλαβαδάκια, παραδοσιακό κέικ με σταφίδες, γεμιστό τσουρέκι και εργολάβους, ενώ για ελαφριές, δροσερές και κυρίως υγιεινές γεύσεις, οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν γιαούρτι με μέλι, καρύδια, σταφίδες, δαμάσκηνα και ξερά σύκα. Και φυσικά μπορούν να συνοδέψουν όλα τα παραπάνω με παραδοσιακό ελληνικό καφέ στη χόβολη.

03464

Airotel Alexandros

Διεύθυνση:ΤΙΜ.ΒΑΣΣΟΥ 8
Τηλέφωνο:210 6430464
Ιστότοπος: http://www.airotel.gr

Airotel Alexandros

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.