Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Alexander Beach Hotel

Το Alexander Beach Hotel & Spa είναι μια ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης με διεθνείς προδιαγραφές και παροχές όπου τα πάντα, από το gourmet εστιατόριο Symposio με το ασυναγώνιστο ελληνικό πρωινό με επιλεγμένα τοπικά προϊόντα και το Alexander Spa με τις εξειδικευμένες θεραπείες του ως τον παιδότοπο είναι φτιαγμένα, πάνω από όλα, με μεράκι.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μία ασυναγώνιστη εμπειρία φιλοξενίας στα άνετα δωμάτια, στις πολυτελείς σουίτες και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις μας.

Alexander Beach Hotel

Tο εστιατόριο Symposio προσφέρει μια εντυπωσιακή ποικιλία από υπέροχες γαστρονομικές επιλογές στον πρωινό μπουφέ για το ξεκίνημα της ημέρας κάθε επισκέπτη με τον πιο γευστικό τρόπο.

Ένας λαχταριστός καβουρμάς με αυγά, ένα παραδοσιακό σουτζούκ λουκούμ, μια αχνιστή μπουγάτσα Σερρών, μια ομελέτα από τον Action buffet, τυριά και αλλαντικά από τοπικούς παραγωγούς είναι μερικές μόνο από τις ακαταμάχητες επιλογές που προσφέρει ο γαστρονομικός γαλαξίας του Alexander Beach Hotel & Spa στους επισκέπτες και μπορούν να απολαύσουν 07:00-10:30 στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου ή στον εξωτερικό του δίπλα στην κεντρική πισίνα.

Μια πανδαισία από επιλεγμένα προϊόντα της θρακιώτικης γης και παραδοσιακές συνταγές που έχουν στόχο να προσφέρουν την εμπειρία ενός αυθεντικού Ελληνικού πρωινού και μια πρώτη γνωριμία με τον τοπικό γαστρονομικό πλούτο που μπορεί να ικανοποιήσει τις γευστικές προτιμήσεις μικρών και μεγάλων.

06679

Alexander Beach Hotel

Διεύθυνση:2 ΧΛΜ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ-ΚΟΜΟΤΙΝΗ
Τηλέφωνο:25510 39290
Ιστότοπος: https://www.alexbh.gr/

Alexander Beach Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.