Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Akrathos Beach Hotel

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Άκραθως, βρίσκεται στη Χαλκιδική, πολύ κοντά στην περιοχή της χερσονήσου του Άθω, μόλις 1,8 χιλιόμετρα από την Ουρανούπολη. Είναι χτισμένο σύμφωνα με τη μοναστηριακή αρχιτεκτονική, με υπέροχη θέα και παροχές που συνδυάζουν χρώμα, γεύση και άρωμα, καλύπτοντας όλες τις επιθυμίες των επισκεπτών.

Akrathos Beach Hotel

Το ελληνικό πρωινό στο Akrathos Hotel φτιάχνεται με ιδιαίτερη αγάπη, προσφέροντας έτσι με κάθε γεύση μια μικρή γαστρονομική απόλαυση που συνοδεύει τα ωραία καλοκαίρια.

Ο πρωινός μπουφές περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, φρέσκο ψωμί από τον φούρνο του χωριού, σπιτικές αυγοφέτες, χειροποίητο τσουρέκι, ποικιλία από κουλουράκια και λουκουμάδες, ρυζόγαλο με κανέλα, φρέσκα αυγά Νεοχωρούδας σε διάφορες παρασκευές, αλλαντικά εν Ελλάδι Κρήτης, ελιές, πιτάκια Χαλκιδικής, κομπόστες, φρέσκο γάλα, παραδοσιακή γαλατόπιτα που κλέβει τις εντυπώσεις κλπ.

Παράλληλα, ξεχωρίζει και η – πλούσια σε ποικιλία βοτάνων που προσφέρει απλόχερα ο Χολομώντας – γωνιά του τσαγιού, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να δημιουργήσουν το δικό τους ρόφημα, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως στην παρασκευή των γευμάτων χρησιμοποιείται έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που προέρχεται από τους ελαιώνες του ξενοδοχείου.

09154

Akrathos Beach Hotel

Διεύθυνση:ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Τηλέφωνο:23770 71100
Ιστότοπος: http://www.akrathos-hotel.gr

Akrathos Beach Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.