Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Bella Venezia

Το ξενοδοχείο της “Αγγλίας και Ωραίας Βενετίας”, στην πόλη της Κέρκυρας, ευρέως γνωστό ως “Bella Venezia”, στεγάζεται σε ένα μεγαλοπρεπές αναπαλαιωμένο νεοκλασικό κτίριο προσφέροντας μία όαση φιλοξενίας στην καρδιά της κοσμοπολίτικης πόλης.

Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε το 2006 και διατηρεί την παράδοση του διάσημου προκατόχου του, του ‘Belle Venise’, κόσμημα της Κέρκυρας κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα, μέχρι και τον βομβαρδισμό του κατά τoν Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Διαθέτει 30 δωμάτια και 1 σουίτα, όλα πλήρως εξοπλισμένα, άψογες εξατομικευμένες υπηρεσίες και αμέτρητες ανέσεις και παροχές!

Bella Venezia

Στο Bella Venezia, το πρωινό σερβίρεται στο κήπο κάτω από τις πέργολες ή στο ειδικά διαμορφωμένο γεμάτο φως κιόσκι του κήπου και αποτελεί την πιο ευχάριστη εμπειρία για το ξεκίνημα της ημέρας!

Ο πλούσιος μπουφές ξεκινάει με φρέσκους φυσικούς χυμούς, καφέ (φίλτρου ή ελληνικό στο μπρίκι) και ποικιλία από είδη τσαγιού. Ακολουθούν οι αμέτρητες παρασκευές αυγών, τα αλλαντικά της Κερκυραϊκής Αλλαντοποιίας (ξεχωρίζει το κερκυραϊκό καπνιστό χοιρινό «νούμπουλο»), τα αρτοσκευάσματα, η ποικιλία ψωμιών από κερκυραϊκούς φούρνους, τα γιαούρτια, οι χειροποίητες μαρμελάδες από τον «Χειροτεχνικό Συνεταιρισμό Γυναικών Πέτα στην Άρτα» ή από ντόπιους παραγωγούς, η κερκυραϊκή συκομαΐδα (πίτα από σύκα με ούζο και σουσάμι), οι μάντολες, τα διάφορα ελληνικά τυριά, η ποικιλία από ελληνικές ελιές και παρθένο ελαιόλαδο, τα δημητριακά, τα φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, οι κομπόστες, τα βουτήματα κ.ά.

07829

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Κεφαλοτύρι
Νούμπουλο
Γιαούρτι Αγελαδινό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Πορτοκάλι
Γλυκό κουταλιού κουμ κουάτ
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Μούστου
Παξιμάδια Ολικής Άλεσης
Ψωμί Μαύρο
Ελαιόλαδο
Μήλα
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

Bella Venezia

Διεύθυνση:Ν.ΖΑΜΠΕΛΗ 4
Τηλέφωνο:26610 46500

Bella Venezia

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.