Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

A.d. Imperial Palace

Το A.D. Imperial Palace Hotel Thessaloniki Center είναι ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που ξεχωρίζει χάρη στην αναπαλαιωμένη διατηρητέα πρόσοψη του νεοκλασικού κτίσματος των αρχών του περασμένου αιώνα. Διατηρώντας το νεοκλασικό ύφος διακόσμησης στους εσωτερικούς χώρους, μαγεύει τον επισκέπτη με τις όμορφες τοιχογραφίες και τον ταξιδεύει στην ιστορία της Θεσσαλονίκης. Το ξενοδοχείο διαθέτει απλά δωμάτια (μονόκλινα ή δίκλινα) και σουίτες, cafe-bar, καθώς και ένα υπέροχο restaurant.

A.d. Imperial Palace

Στο εστιατόριο του A.D. Imperial Palace προσφέρεται καθημερινά πρωινός μπουφές, πλούσιος σε τοπικά εδέσματα.

Μερικές από τις επιλογές που έχει ο επισκέπτης είναι οι ποικιλίες μελιού από τοπικούς παραγωγούς, η πληθώρα μαρμελάδων, τα ντόπια λαχανικά, οι ελιές Χαλκιδικής, τα φρέσκα ψωμιά, το παραδοσιακό κουλούρι Θεσσαλονίκης με σουσάμι, τα γαλακτοκομικά και αλλαντικά, οι πάμπολλες παρασκευές αυγών, τα ροφήματα, οι φυσικοί χυμοί κλπ.

Επιπλέον, προσφέρονται δημητριακά, η διάσημη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, διάφορα τοπικά γλυκά, καθώς και ποικιλία παραδοσιακών πολίτικων σιροπιαστών, ενώ ο πρωινός μπουφές ολοκληρώνεται με φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα.

11920

A.d. Imperial Palace

Διεύθυνση:ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ 13
Τηλέφωνο:2310 508300

A.D. Imperial Palace

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.