Το Elounda Mare βρίσκεται στις δυτικές ακτές του κόλπου του Μιραμπέλλου, μια πανέμορφη περιοχή που δικαίως θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου. Είναι το μοναδικό στην Κρήτη κι ένα από τα μόλις 4 ανά την Ελλάδα μέλη της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων “Relais & Chateaux”.

Διαθέτει 90 δωμάτια και σουίτες, το εστιατόριο Old Mill που κατέχει έναν από τους μόλις δύο χρυσούς σκούφους στην Κρήτη, άλλα δύο θεσπέσια εστιατόρια, μπαρ, ρεσεψιόν και πολλές ακόμη άψογες παροχές και υπηρεσίες!

Περιγραφή πρωϊνού

Το πρωινό του ξενοδοχείου σερβίρεται στο Deck Restaurant κοντά στο μπαρ και τη ρεσεψιόν, σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για να αντικατοπτρίζει τη στενή σχέση του ξενοδοχείου με την ελληνική λαϊκή τέχνη, το κρητικό τοπίο, και τα παραδοσιακά σκεύη της τοπικής κουζίνας.

Το ίδιο το πρωινό, όπως είθισται άλλωστε και όπως έχουν συνηθίσει και οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, είναι χωρισμένο σε θεματικές ενότητες που επιτρέπουν την παράθεση παρεμφερών ειδών με συνέπεια στη γευστική τους συνάφεια.

Η Κρητική γωνιά, δίπλα στην είσοδο, προσφέρει παραδοσιακό ντάκο, μυζηθροπιτάκια, καλτσούνια λυχναράκια, ελιές, ξυλάγκουρα, ντομάτες, παξιμάδια και κριθαροκουλούρες.

Σε ξεχωριστή παρουσίαση τοποθετούνται τα αλλαντικά και τα τυριά, τα παστά και καπνιστά ψάρια, τα τουρσί και τα τυριά από την υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ ένας μεγάλος πάγκος κατά μήκος του τοίχου περιέχει όλα τα αρτοσκευάσματα. Τα φρούτα και οι χυμοί αποτελούν μια άλλη ειδική ενότητα, όπως και τα γαλακτοκομικά (λασιθιώτικα γιαούρτια, παραδοσιακό ρυζόγαλο, φρέσκο ελληνικό γάλα κλπ).

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: *****
ADDRESS: Άγιος Νικόλαος, Λασίθι
PHONE: 28410 68200
E-MAIL:
Beta version