Ξενοδοχείο
Πρωινό
Τοποθεσία
Φωτογραφίες
Σχόλια

EDEM

Το βραβευμένο ξενοδοχείο Eden βρίσκεται στους Νέους Πόρους Πιερίας, μόλις 200 μ. από την απέραντη παραλία. Χτισμένο με μεράκι και προσωπική φροντίδα, διαθέτει ευρύχωρα κλιματιζόμενα δωμάτια με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, υπαίθρια πισίνα, ελεύθερο πάρκινγκ, πλούσιο ελληνικό πρωινό που το επιμελείται η ίδια η ιδιοκτήτρια, μπαρ, πισίνα, δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου κ.ά. Επιπλέον, το ξενοδοχείο οργανώνει εκδρομές στην γύρω περιοχή.

EDEM

Στο ξενοδοχείο Eden, το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και για αυτό επιμελείται από την ίδια την ιδιοκτήτρια, που φροντίζει να προσφέρει στους επισκέπτες ένα ταξίδι στο παρόν και το παρελθόν της γαστρονομίας του τόπου.

Καθημερνά, υπάρχουν διάφορα φρέσκα ψωμιά, σπιτικές μαρμελάδες από το περιβόλι της οικογένειας, ρυζόγαλο από φρέσκο γάλα ημέρας, ελιές και λαχανικά ιδιοπαραγωγής, παραδοσιακό τυρόψωμο και το ελιόψωμο, τοπικά γλυκά του κουταλιού, φρέσκα φρούτα, γλυκά παρασκευασμένα με αγνά υλικά και αυγά από την φάρμα της οικογένειας, τοπικό μέλι Ολύμπου, παραδοσιακά εδέσματα που απευθύνονται σε άτομα με δυσανεξίες (όπως π.χ, η μπομπότα από καλαμποκίσιο αλεύρι και άγρια χόρτα) κ.ά.

Σε όλες τις παρασκευές χρησιμοποιείται ελαιόλαδο ιδίας παραγωγής, ενώ το καλωσόρισμα στο ξενοδοχείο περιλαμβάνει λικέρ ή γλυκά του κουταλιού, αμφότερα ιδιοπαραγωγής.

10253

EDEM

Διεύθυνση: Ζορμπά 23 Νέοι Πόροι Νομός Πιερίας
Τηλέφωνο: 23520 41498
Ιστότοπος: http://www.hoteleden.gr
Βίντεο:

EDEM

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.