Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Τυρόπιτα με δυόσμο

8 φύλλα κρούστας
300 γρ. ελληνικής φέτας
10 γρ. φρέσκο τριμμένο πιπέρι
60 γρ. δυόσμο
2 αυγά φρέσκα
30 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης

Τυρόπιτα με δυόσμο

Αρχικά, τρίβετε τη φέτα, ψιλοκόβετε τον δυόσμο και ενσωματώνετε σε ένα σκεύος όλα τα υλικά. Κατόπιν, αλείφετε με το ελαιόλαδο ένα ταψί, απλώνετε τα φύλα κρούστας ανά δύο, ώστε να δημιουργηθεί στο ταψί ένας «φάκελος» και περιχύνετε το μείγμα σας. Ακολούθως, σκεπάζετε το μείγμα με τα φύλλα κρούστας ανά πλευρά, αλείφοντας τα με ελαιόλαδο.

Τυρόπιτα με δυόσμο

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C για 30 λεπτά.