Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Μαρμελάδα κυδώνι

1 κιλό κυδώνια
1 κιλό ζάχαρη
2 κ.σ. γλυκόζη
1 κ.σ. χυμό λεμόνι

Μαρμελάδα κυδώνι

Πρώτα καθαρίζετε τα κυδώνια και τα τρίβετε στον τρίφτη. Έπειτα, ρίχνετε τη ζάχαρη και ένα μεγάλο ποτήρι νερό. Αφού βράσει και δέσει η μαρμελάδα, λίγο πριν κατεβάσετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτετε τη γλυκόζη και τον χυμό λεμονιού.

Μαρμελάδα κυδώνι

Αποθηκεύστε τη στο ψυγείο και σερβίρετέ την κρύα.