Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Καγιανάς Βολιώτικος

3 ολόκληρα αυγά
Πιπεριά πράσινη κέρατο
Πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης
1 ντομάτα
50 γρ. τυρί φέτα
10 γρ. αλάτι
10 γρ. πιπέρι

Καγιανάς Βολιώτικος

Πρώτα ψιλοκόβετε τις πιπεριές και τη ντομάτα σε μικρά καρέ. Μετά χτυπάτε σε μία inox λεκάνη τα αυγά και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.

Καγιανάς Βολιώτικος

Ρίχνετε σε ένα τηγάνι – αφού πρώτα κάψει – λίγο ελαιόλαδο και σωτάρετε τις πιπεριές, προσθέτετε την ντομάτα και περιχύνετε με τα αυγά. Συνεχίζετε το ανακάτεμα ώστε να ψηθεί το μείγμα και στο τέλος προσθέτετε την τριμμένη φέτα.