Αλλαντικά Παντέρη

Η εταιρεία μας γιόρτασε φέτος τα 50 χρόνια παρουσίας στο χώρο των αλλαντικών.
Παράγουμε όλες τις κατηγορίες των αλλαντικών προϊόντων. Μεγάλη γκάμα σε ελληνικά χωριάτικα λουκάνικα, κατηγορία που είμαστε ασυναγώνιστοι, με τα βραβευμένα τύπου Καρδίτσας με πράσο, τύπου Τζουμαγιάς με κύμινο, προϊόντα ωρίμανσης, όπως σουτζούκι, σαλάμι αέρος, καπνιστά από ατόφια κομμάτια όπως μπριζόλα και πανσέτα καπνιστή καθώς και μπέικον, λουκάνικα βραστά, μορταδέλα, γαλόπουλα καπνιστή και βραστή κ.α για τον επαγγελματία.
Εφαρμόζουμε πιστοποιημένα συστήματα διασφάλισης ποιότητας (ISO22000:2005 & HACCP) πληρώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.
Όλα τα είδη μας χωρίς γλουτένη

Αφοί Γ. Κασσάκη

Από το 1999 δημιουργούμε με πάθος και μεράκι αγνά, χειροποίητα προϊόντα κρέατος. Οι συνταγές μας βασίζονται στις αυθεντικές συνταγές των προγόνων μας σε συνδυασμό με καινοτομίες και προσθήκες που δίνουν στα προϊόντα μας μοναδική ποιότητα και γεύση. Η μικρή, οικογενειακή επιχείρησή μας εξελίσσεται διαρκώς λόγω της ποιότητας της γεύσης και της θρεπτικότητας των προϊόντων μας και της αποφυγής χημικών στη διαδικασία παρασκευής τους.