Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Theonimfi Guesthouse

Ο ξενώνας Θεονύμφη βρίσκεται στη γραφική Δημητσάνα και ξεχωρίζει για τις παρόχες και τις ανέσεις που προσφέρει, αλλά και για την πλούσια ιστορία του και τις έντονες εικόνες του παρελθόντος. Διαθέτει τέσσερα μεγάλα και άρτια εξοπλισμένα δωμάτια, με γήινα και ζεστά χρώματα, εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και minimal αισθητική που συνδυάζεται με την ατμόσφαιρα των παλιών αρχοντικών. Επιπλέον, τα δωμάτια παρέχουν ασύρματο Wi-Fi, mini bar με δωρεάν αναψυκτικά, νερά, κρασί και σνακς, πέτρινο τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, χρηματοκιβώτιο κ.ά.

Theonimfi Guesthouse

Το πρωινό του ξενώνα Θεονύμφη περιλαμβάνει διάφορα χειροποίητα ψωμιά από τον φούρνο του χωριού( όπως μαύρο ζυμωτό και άσπρο με προζύμι), φρέσκο τοπικό βούτυρο, σπιτικές χειροποίητες μαρμελάδες, φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού, φρούτα εποχής, τυριά από τυροκομείο της περιοχής, όπως και ντόπιο γιαούρτι με μέλι και ντόπιο χοιρινό παστό.

Παράλληλα, προσφέρονται διάφορες παρασκευές φρέσκων αυγών, πίτες που φτιάχνονται με χειροποίητο φύλλο, τηγανίτες με μέλι, σπιτική μηλόπιτα με μήλα Τριπόλεως, σπιτικό κέικ με καρύδια Γορτυνίας και πολλές ακόμη λιχουδιές!

14029

Theonimfi Guesthouse

Διεύθυνση:ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Τηλέφωνο:27950 29215
Ιστότοπος: http://www.theonimfi.gr

Theonimfi Guesthouse

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.