Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Sunconnect Zorbas Village

Το ξενοδοχείο SunConnect Zorbas Village βρίσκεται στον Ανισσαρά Χερσονήσου του νομού Ηρακλείου, μόλις 4 χιλιόμετρα από τη Χερσονήσου και 35 χλμ. από το Ηράκλειο.

Αποτελείται από 221 bungalows και δύο σουίτες με έντονα τα στοιχεία του μινωικού πολιτισμού και της κρητικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, πολυάριθμους κήπους, παιδική χαρά, πολλές πισίνες, εστιατόρια, διάφορα μπαρ, ντίσκο, αμφιθέατρο, spa και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Παράλληλα, στους χώρους του οργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις για την ψυχαγωγία των επισκεπτών!

Sunconnect Zorbas Village

Στον πλούσιο πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν την αυθεντική παραδοσιακή κρητική κουζίνα, στην ειδικά διαμορφωμένη «Κρητική Γωνιά» του κεντρικού εστιατορίου.

Όλα τα εδέσματα παρασκευάζονται από τοπικά αγνά υλικά. Συγκεκριμένα, σερβίρονται γαλακτοκομικά (όπως ανθότυρο, μυζήθρα, γραβιέρα, φέτα σε παρθένο ελαιόλαδο κ.ά.), παξιμάδια, ντάκος με ντομάτα και μυζήθρα, γλυκά του κουταλιού και τοπικά παραδοσιακά γλυκά, θυμαρίσιο μέλι, χαρουπόμελο, ντόπιο πρόβιο γιαούρτι, παραδοσιακό ρυζόγαλο, σφουγγάτο από τοπικά αυγά σε συνδυασμό με φρέσκα λαχανικά και πράσινες ελιές κ.ά.

Στα ροφήματα, ξεχωρίζουν ο παραδοσιακός ελληνικός καφές που προετοιμάζεται εκείνη τη στιγμή στη χόβολη, καθώς και τα αφεψήματα από τοπικά βότανα, όπως φασκόμηλο, μαλοτήρα και λουίζα!

08922

Sunconnect Zorbas Village

Διεύθυνση:ΤΘ 99
Τηλέφωνο:28970 23268
Ιστότοπος: http://www.vitahotels.gr

SunConnect Zorbas Village

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.