Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Sonia Village Family Resort

Το Sonia Village Family Resort βρίσκεται στη Γερακινή Χαλκιδικής, 55 χλμ. από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Είναι ένα σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο 140 πλήρως εξοπλισμένων δωματίων και διαμερισμάτων με σε όμορφους κήπους και με μοναδική θέα στον Τορωναίο Κόλπο.

Η προνομιακή του θέση, επιτρέπει την εξερεύνηση των ατελείωτων παραλιών της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας, ενώ η διοίκηση και το ανθρώπινο δυναμικό προσφέρουν στον επισκέπτη την εμπειρία της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο έχει κερδίσει το 1ο Ευρωπαϊκό βραβείο ”RELACS 2013” για την Πράσινη Ενέργεια στον Τουρισμό.

Sonia Village Family Resort

Το “Sonia Village Family Resort” προσφέρει ένα πλούσιο παραδοσιακό πρωινό με εδέσματα που διαθέτουν ισχυρή τοπική ταυτότητα!

Ξεχωρίζουν τα ροφήματα (ελληνικός καφές στη χόβολη, τσάι του βουνού, φρέσκο γάλα, χυμοί κλπ), τα αρτοσκευάσματα (χωριάτικο ψωμί, σκορδόψωμο, κρητικό παξιμάδι, χειροποίητα κουλουράκια, χαλκιδικιώτικα σκαλτσούνια με λουκούμι κλπ), οι παρασκευές φρέσκων αυγών, οι χαλκιδικιώτικες πίτες (όπως η παραδοσιακή μπουγάτσα και η ταχινόπιτα), οι λαχταριστοί λουκουμάδες, οι κρέμες βανίλιας, το παραδοσιακό ρυζόγαλο, η σούπα με χαλκιδικιώτικο τραχανά, οι χυλοπίτες με φρέσκο βούτυρο και γραβιέρα Χαλκιδικής, η ποικιλία δημητριακών, τα μανιτάρια με αρωματικά χόρτα και φρέσκο βούτυρο, τα ντόπια γαλακτοκομικά και αλλαντικά, ο μακεδονικός χαλβάς, το ταχίνι και τα παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού.

Άλλες Δραστηριότητες που σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το καλωσόρισμα στα δωμάτια των φιλοξενουμένων γίνεται με βιολογικό κρασί από το κτήμα Λειβαδιώτη, ελιές παραγωγής του ξενοδοχείου και μακεδονικό παστέλι ή λουκούμι. Το ξενοδοχείο, διοργανώνει κάθε Δευτέρα μουσική ελληνική βραδιά όπου προσφέρονται ούζο ή λικέρ μαστίχας με παραδοσιακά χαλκιδικιώτικα εδέσματα. Επίσης, διοργανώνονται μαθήματα μαγειρικής.

10262

Sonia Village Family Resort

Διεύθυνση:ΓΕΡΑΚΙΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Τηλέφωνο:23710 54080
Ιστότοπος: http://www.hotel-sonia.gr

Sonia Village Family Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.