Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Smartline Sergios Hotel

Το Smartline Sergios Hotel είναι ένα άνετο ξενοδοχείο στη Χερσόνησο, κοντά στο πολυσύχναστο κέντρο της και 100 μ. από την παραλία. Αποτελείται από 94 δίκλινα δωμάτια, με μοντέρνα γραμμή και εξοπλισμένα για να εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες των επισκεπτών, ενώ ο συνδυασμός της οικογενειακής κρητικής φιλοξενίας με την ακάματη και διακριτική εξυπηρέτηση, κάνουν τη διαμονή αξέχαστη.

Το ξενοδοχείο προσφέρει διαμονή με πλήρη διατροφή, πλούσιο μπουφέ, pool και lobby bar, πισίνα κ.ά. Ανακαινίσθηκε το 2009. λειτουργεί από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο και δέχεται μόνο ενήλικες.

Smartline Sergios Hotel

Το πρωινό του ξενοδοχείου σερβίρεται σε μπουφέ και περιλαμβάνει καθημερινά, μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων από την κρητική και ελληνική παράδοση. Μεταξύ άλλων, προσφέρονται δύο ζεστές παραδοσιακές συνταγές σε τυρόπιτα και μπουγάτσα που εναλλάσσονται, κρητικό μέλι και γιαούρτι από ντόπιο παραγωγό, φέτα, χωριάτικα λουκάνικα, φρέσκα παραδοσιακά αρτοσκευάσματα και ντάκος από παραδοσιακό φούρνο της περιοχής, ντόπια φρούτα και λαχανικά, ελιές και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ιδιοπαραγωγής κ.ά.

Τον μπουφέ ολοκληρώνουν τα αφεψήματα όπως φασκόμηλο, τίλιο, δίκταμο, τσάι του βουνού και χαμομήλι που δίνουν στον επισκέπτη τη δυνατότητα να εντρυφήσει στα αρώματα, αλλά και στις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων της κρητικής γης.

06032

Smartline Sergios Hotel

Διεύθυνση:ΛΙΜ.ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Τηλέφωνο:28970 22583
Ιστότοπος: http://www.sergioshotel.gr

Smartline Sergios Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.