Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Skopelos Village

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Skopelos Village προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης και ξεκούρασης, 600 μέτρα από το λιμάνι της Σκοπέλου με μία ανεπανάληπτη θέα στη θάλασσα και τα γραφικά σπίτια της χώρας.

Εδώ και 30 χρόνια, από την εποχή του παππού Χρήστου, το ξενοδοχείο παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καθώς και το χαμόγελο και τη ζεστασιά μιας οικογενειακής επιχείρησης. Γι’ αυτό και όλα αυτά τα χρόνια επιδιώκεται η προσωπική σχέση και επαφή με τους ταξιδιώτες και ικανοποιείται με κάθε τρόπο και πάντα με φροντίδα κάθε τους ανάγκη.

Skopelos Village

Το πρωινό αποτελεί το κυριότερο γεύμα της ημέρας για αυτό και στο Skopelos Village φροντίζουν να μην του λείπει τίποτα!

Στον μπουφέ βρίσκει κανείς καθημερινά φρέσκο ελληνικό γάλα και γαλακτοκομικά, ποικιλία από χειροποίητες μαρμελάδες και κομπόστες, μέλι από τοπικούς παραγωγούς, διάφορα αρτοσκευάσματα, το υπέροχο κέικ της κυρίας Αλεξάνδρας (κάθε μέρα και με διαφορετική γεύση), σπιτικά κουλουράκια, παραδοσιακή σκοπελίτικη πίτα με χειροποίητο φύλλο και χειροποίητα τυροπιτάκια και τάρτες, πιατέλες με ποικιλίες σκοπελίτικων τυριών, αλλά και αλλαντικών, φρέσκα λαχανικά και φρούτα, ελιές, παρασκευές αυγών και φυσικά χυμοί.

Από γλυκά σερβίρονται ρυζόγαλο, διάφορες χειροποίητες πίτες με φρούτα, αλλά και παραδοσιακά γλυκά της Σκοπέλου (όπως χαϊμαλιά και ροζεδάκια).

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Στο Skopelos Village παρασκευάζεται καθημερινά σπιτική πίτα με χειροποίητο φύλλο, ενώ υπάρχει εστιατόριο με ελληνική κουζίνα και διοργανώνονται συχνά εκδηλώσεις γαστρονομίας.

05809

Skopelos Village

Διεύθυνση:ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Τηλέφωνο:24240 22517

Skopelos Village

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.