Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Sivota Diamond Spa Resort

Το Sivota Diamond Spa Resort είναι ένα πεντάστερο θέρετρο υψηλής αισθητικής και υπηρεσιών. Βρίσκεται στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, πάνω από την παραλία Μπέλλα Βράκα με θέα στο Ιόνιο πέλαγος. Διαθέτει μεγάλα, φωτεινά και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, bungalows με βεράντες ή αυλές με ιδιωτικές πισίνες, σουίτες και πολυτελείς ανεξάρτητες βίλες με ιδιωτικές πισίνες.

Επίσης, το ξενοδοχείο προσφέρει χώρους προσεγμένους ως την τελευταία λεπτομέρεια, δωρεάν internet, δύο εστιατόρια, pool snack bar, Spa Center, συνεδριακές εγκαταστάσεις, δύο εξωτερικές πισίνες ενήλικων και μια παιδική, παιδική χαρά και parking.

Sivota Diamond Spa Resort

Το ξενοδοχείο, προσπαθώντας να συμβάλει στην προώθηση του Ελληνικού Πρωινού, έχει υιοθετήσει τις αρχές του ΞΕΕ και έχει προχωρήσει στην σύνθεση του πρωινού και βραδινού μπουφέ του ξενοδοχείου με γνώμονα την τοπική και την ευρύτερη ελληνική παραδοσιακή γαστρονομία.

Καθημερινά ο πρωινός μπουφές περιλαμβάνει εδέσματα φτιαγμένα από υλικά τοπικών παραγωγών και ελληνικών βιομηχανιών. Συγκεκριμένα, προσφέρονται σε καθημερινή βάση παραδοσιακά γλυκίσματα, μία κρέμα ημέρας και ένα εναλλακτικό παραδοσιακό γλυκό. Επίσης δίνεται μεγάλη βαρύτητα στα τυροκομικά προϊόντα της Ηπείρου (γαλοτύρι, μετσοβόνε, μανούρι, φέτα, αλλά και παραδοσιακό γιαούρτι) και στις παραδοσιακές ηπειρώτικες πίτες.

Το πρωινό περιλαμβάνει ακόμα παρασκευές αυγών, ποικιλία μαρμελάδων και γλυκών κουταλιού, φυσικό μέλι, ταχίνι, αποξηραμένα φρούτα, λουκουμάδες, δημητριακά, φρέσκες φρουτοσαλάτες κλπ.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο εστιατόρια, το κεντρικό “ΕΦΥΡΑ” για τον πρωινό και βραδινό μπουφέ (περιλαμβάνει και action cooking) και το a la carte “Η ΘΕΑ” για εξειδικευμένα πιάτα. Αμφότερα περιλαμβάνουν παραδοσιακά πιάτα με υλικά από την Ήπειρο (όπως μετσοβίτικες χυλοπίτες, αλμυρό τραχανά, πέστροφες, φρέσκο σολομό κλπ).

14692

Sivota Diamond Spa Resort

Διεύθυνση:ΣΥΒΟΤΑ
Τηλέφωνο:26650 93286
Ιστότοπος: http://www.sivotadiamond.gr

Sivota Diamond Spa Resort

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.