Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Sitia Beach Resort & Spa

Το Sitia beach Resort & Spa βρίσκεται στη γραφική Σητεία, 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης και το λιμάνι. Ανακαινίστηκε πλήρως το 2007 και διαθέτει δίκλινα δωμάτια με θέα στον κήπο ή τη θάλασσα, σουίτες, οικογενειακά μπάνκαλοους και δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για ΑμεΑ. Επιπλέον, διαθέτει κεντρικό εστιατόριο, κεντρικό μπαρ στο lobby, τρεις εξωτερικές πισίνες με γλυκό νερό και μια παιδική, αθλητικές εγκαταστάσεις, παιδική χαρά, δύο αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, γωνία ίντερνετ, μοντέρνο κέντρο αναζωογόνησης και άθλησης και δύο πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες εκδηλώσεων κλπ.

Sitia Beach Resort & Spa

Καθημερινά, ο πελάτης του Sitia Beach Resort & Spa απολαύνει έναν πρωινό μπουφέ που σερβίρεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και παρέχει μια αφθονία ελληνικών εδεσμάτων, με έμφαση στα κρητικά προϊόντα.

Μερικές από τις εκλεκτές γεύσεις που προσφέρονται είναι τα κρίθινα και σταρένια παξιμάδια, οι ελιές, τα τοπικά τυριά (γραβιέρα, γλυκιά μυζήθρα, ξινομυζήθρα κλπ), τα ποικίλα πιτάκια, τα παραδοσιακά εδέσματα με γλυκιά γεύση (μυζηθρόπιτες, ανεβατά καλτσούνια ή λυχναράκια), το – αρωματισμένο με ανθό κρητικής ρίγανης – σφουγγάτο, οι διαφόρων γεύσεων μαρμελάδες, τα γλυκά του κουταλιού, οι ονομαστές σφακιανές πίτες, τα ξεροτήγανα, τα λουκούμια, ο χαλβάς κ.ά.

Επιπλέον, προσφέρονται αφεψήματα όπως τσάι του βουνού, δίκταμο, φασκόμηλο κλπ.

Άλλες δραστηριότητες του Ξενοδοχείου που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο διαθέτει άτομα που ασχολούνται με την προετοιμασία της πρώτης ύλης, την εκτέλεση της συνταγής και το μαγείρεμα των εδεσμάτων. Οι ονομασίες των εδεσμάτων μεταφράζονται σε όσες γλώσσες υπάρχει ανάγκη, ενώ διατίθεται βιβλίο με φωτογραφίες και συνταγές των εδεσμάτων για τους πελάτες που θέλουν να μαγειρέψουν μόνοι τους.

04625

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Μυζήθρα
Απάκι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Βερίκοκο
Καλτσούνια (Λυχναράκια)
Μυζηθροπιτάκια
Τσουρέκι
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί με προζύμι
Ελαιόλαδο
Πορτοκάλια
Φλισκούνι
Ελληνικός καφές

Sitia Beach Resort & Spa

Διεύθυνση:Λ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Τηλέφωνο:28430 28821
Ιστότοπος: http://www.sitiabeach.com

Sitia beach Resort & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.