Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Sirios Village

Το πολυτελές ξενοδοχείο Σείριος, βρίσκεται σε μια θαυμάσια τοποθεσία 2,7 εκταρίων καταπράσινου τοπίου, στο Κάτω Δαράτσο, μόλις 4 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης των Χανίων και 14 χλμ από το αεροδρόμιο. Το ξενοδοχείο, συνδυάζει τις απαράμιλλες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες με τη χαλαρή ατμόσφαιρα της παραλίας που απέχει μόνο 350 μέτρα, εξασφαλίζοντας αξέχαστες all-inclusive οικογενειακές διακοπές.

Το ξενοδοχείο οφείλει το όνομά του στο φωτεινότερο αστέρι του ουρανού και παράλληλα είναι έτοιμο να φωτίσει τις διακοπές των επισκεπτών!

Sirios Village

Στο πρωινό του Sirios Village, οι επισκέπτες ανακαλύπτουν τα μυστικά της μεσογειακής διατροφής, απολαμβάνοντας τις καλύτερες γεύσεις της κρητικής κουζίνας μέσα στο υπέροχο περιβάλλον του εστιατορίου.

Εδώ, προσφέρονται αυθεντικές κρητικές συνταγές που παρασκευάζονται με τα καλύτερα τοπικά προϊόντα και ένα παραδοσιακό ελληνικό πρωινό σε ένα ζεστό και φιλόξενο εστιατόριο. Ο ουρανίσκος ανακαλύπτει σιγά-σιγά την γευστική ιστορία και την παράδοση της μεσογειακής διατροφής και ξεκινά ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων στην κρητική κουζίνα!

08148

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Πηχτόγαλο Χανίων (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Παραδοσιακό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Πορτοκάλι
Γλυκό κουταλιού Κυδώνι
Σπανακόπιτα με τυρί
Κουλουράκια με Αμύγδαλα
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Χωριάτικο Λευκό
Ελιές Θρούμπες
Καρπούζι
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Sirios Village

Διεύθυνση:ΚΑΤΩ ΔΑΡΑΤΣΟ ΚΥΔ.ΧΑΝΙΩΝ
Τηλέφωνο:28210 32102 / 32146
Ιστότοπος: http://www.siriosvillage.gr

Sirios Village

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.