Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Pearl Beach

Το ξενοδοχείο Pearl Beach, βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία, στο τέλος του παραλιακού δρόμου του Ρεθύμνου, περίπου 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Αποτελείται από ένα μεγάλο κτίριο και πολλά μικρότερα, χτισμένα με τέτοιο τρόπο που να δένουν μεταξύ τους.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμη καταπράσινους κήπους, πισίνα, παραλία με γαλάζια σημαία, κέντρο χαλάρωσης και ευεξίας, αθλητικές εγκαταστάσεις, εστιατόριο, μπαρ, αίθουσα συνεδρίων, γωνιά ιντερνέτ, πάρκινγκ κλπ. Επιπλέον, το ξενοδοχείο κατέχει σήμα «πράσινου κλειδιού» και «Τravel life gold» για τις προσπάθειές του στην προστασία του περιβάλλοντος.

Pearl Beach

Το πρωινό του ξενοδοχείου Pearl Beach διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από την Κρήτη, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα!

Καθημερινά στον πρωινό μπουφέ υπάρχουν αρτοσκευάσματα από κοντινό παραδοσιακό φούρνο (ψωμί, κριαθαροκούλουρο, κριθαρομπουκιές, λαδοκούλουρο και γλυκοπαξίμαδο), ροφήματα (π.χ. μαλοτύρα και δίκταμο), φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, φρέσκος χυμός από πορτοκάλια Χανίων, διάφορα είδη ελιάς (πράσινες και μαύρες σταφιδολιές), ελαιόλαδο σκέτο ή με μυρωδικά (σκορδόλαδο, λάδι με δενδρολίβανο κ.ά.), χειροποίητες μαρμελάδες, σταφίδες Κρήτης κλπ.

Από γαλακτοκομικά, οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν μυρωδάτο ρυζόγαλο ή γαλόρυζο, κρέμα βανίλια και μανούρι. Επίσης, την παράσταση κλέβουν οι τηγανίτες με μέλι που σερβίρονται δυο φορές την εβδομάδα και η δροσερή αγγουροντομάτα που συνοδεύεται από κρεμμύδι και διάφορα κρητικά αρωματικά, όπως ρίγανη, φασκόμηλο, βασιλικός, δυόσμος και αρισμαρί.

08957

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Παραδοσιακό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Φράουλα
Γλυκό κουταλιού Βύσσινο
Μυζηθροπιτάκια
Κουλουράκια Λαδιού
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Πολύσπορο
Ελαιόλαδο
Μήλα
Δίκταμο (Έρωντας)
Ελληνικός καφές

Pearl Beach

Διεύθυνση:ΑΥΣΤΡΑΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ 28
Τηλέφωνο:28310 51513
Ιστότοπος: http://www.pearlhotels.gr

Pearl Beach

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.