Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Semiramis

Το Semiramis είναι το εμβληματικό ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων που ανέτρεψε τα δεδομένα και καθόρισε τη μετέπειτα πορεία του ξενοδοχειακού κλάδου στην Ελλάδα. Σε όλους το χώρους κυριαρχεί η αυθεντική pop art αισθητική και το φουτουριστικό design της σφραγίδας του φημισμένου industrial designer, Karim Rashid, που σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών έχει καταστήσει το ξενοδοχείο ως τον κορυφαίο προορισμό για διαμονή, διασκέδαση, προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Διαθέτει 51 δωμάτια στα οποία συγκαταλέγονται οι εντυπωσιακές σουίτες στον τελευταίο όροφο και τα bungalows δίπλα στην πισίνα.

Semiramis

Για όσους αναζητούν να συνδυάσουν το ξεκίνημα της μέρας τους με ξεχωριστή ποιότητα σε ένα θετικό και δημιουργικό περιβάλλον, το Semiramis προσφέρει την κορυφαία επιλογή!

Το πρωινό στο Semiramis σερβίρεται a la carte και διαθέτει διάφορα ψωμιά, κουλούρι και μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, σπιτικά κριτσίνια, βιολογικό ελαιόλαδο LADOLEA με ελιές, τοματίνια, κρητικά παξιμάδια και θαλασσινό αλάτι, κέικ, μπισκότα, μοναδική σπιτική σπανακόπιτα, αλλαντικά (όπως σαλάμι Θάσου) και τυριά (κασέρι Μυτιλήνης, γραβιέρα Κρήτης, μανούρι κλπ), φλογέρες με μανουρι, φέτα, μέλι και σουσάμι, δημητριακά, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, μαρμελάδες της εταιρείας Ήδιστον, βιολογικό μέλι, διάφορους χυμούς, παρασκευές αυγών, αλλά ποικιλία ροφημάτων, όπως καφέδες, είδη τσαγιού κλπ.

03048

Semiramis

Διεύθυνση:ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΩΣ
Τηλέφωνο:210 6284400

Semiramis

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.