Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Semantron Traditional Village

Το Semantron Traditional Village βρίσκεται στον Ελαιώνα Διακόπτου στην Πελοπόννησο, 167 χλμ. από την Αθήνα, 50 χλμ. από την Πάτρα και 12 χλμ. από τα Καλάβρυτα, σε μια περιοχή ασύγκριτης φυσικής ομορφιάς, συνδυάζοντας την ηρεμία και τη γαλήνη του κάμπου με το ζωηρό γαλάζιο της θάλασσας και την άγρια γοητεία του Χελμού.

Διαθέτει 42 πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες κατηγορίας deluxe και superior, που παλιότερα ήταν «κελιά» των μοναχών του Μεγάλου Σπηλαίου και προσφέρει δραστηριότητες εναλλακτικού και αθλητικού τουρισμού, καθώς και αγροτοτουρισμού, σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Semantron Traditional Village

Στο πρωινό γεύμα του, τεσσάρων αστέρων, Semantron Traditional Village, η παράδοση συναντά το μεράκι και η πολυτέλεια την απλότητα. Φρέσκα αυγά από το κοτέτσι για ομελέτες, αυγόφετες, αυγά τηγανιτά και πολλές ακόμη παρασκευές, ζεστό ζυμωτό ψωμί δίπλα σε χειροποίητες μαρμελάδες κάθε είδους (μήλο, αχλάδι, πορτοκάλι κ.ά.) από δένδρα βιολογικής καλλιέργειας και σαλάτες και γλυκά, φτιαγμένα με μεράκι, είναι μόνο μερικές από τις γεύσεις που φτιάχνει καθημερινά η «ομάδα» της κουζίνας για το πρωινό, με καλύτερο προμηθευτή, τον κήπο του ξενοδοχείου, που ανταποδίδει την αγάπη που του δείχνουν οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου.

14358

Semantron Traditional Village

Διεύθυνση:ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ ΑΧΑΙΑΣ
Τηλέφωνο:26910 44000
Ιστότοπος: http://www.semantron-hotel.gr

Semantron Traditional Village

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.