Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Santikos Mansion

To Αρχοντικό “Σαντίκος” βρίσκεται στη γραφική Βυζίτσα του Πηλίου, ένα από τα ομορφότερα χωριά της ορεινής χώρας. Πρόκειται για ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό του 1800, με μοναδική θέα και πανοραμική άποψη προς στο Αιγαίο Πέλαγος.

Διαθέτει δύο προσεγμένα σαλόνια (ένα στο ισόγειο και άλλο ένα στον επάνω όροφο) και κομψά διακοσμημένα δωμάτια, με συμβολικά ονόματα, παρμένα από την ελληνική μυθολογία, όπως “Έρως”, “Δάφνη”, “Ίκαρος”, “Πανδώρα” κλπ.

Santikos Mansion

Εκτός από τη μοναδική φιλοξενία, ο επισκέπτης στο Αρχοντικό “Σαντίκος”, απολαμβάνει απολαμβάνει καθημερινά και ένα εξαιρετικό πρωινό, εμπλουτισμένο με εκλεκτές γεύσεις από ντόπια αγνά υλικά.

Το πρωινό περιλαμβάνει ζεστό ψωμί, σπιτικές μαρμελάδες και κέικ, γλυκά (όπως μπουγάτσα, καρυδόπιτα, γαλακτομπούρεκο και ραβανί), παραδοσιακές πίτες (όπως χορτόπιτα, κολοκυθόπιτα και τυρόπιτα), γαλακτοκομικά, καφέ, φυσικό χυμό πορτοκάλι και μήλο, παρασκευές φρέσκων αυγών, διάφορα αλλαντικά κλπ.

Όλα αυτά, προσφέρονται σε χώρο με κομψή διακόσμηση και σε σερβίτσια σε στυλ λιμόζ από πορσελάνη bone china, αποκαλύπτοντας την εμμονή των ιδιοκτητών να προσφέρουν και στους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες μια πραγματικά πολυτελή διαμονή!

09834

Santikos Mansion

Διεύθυνση:ΒΥΖΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ
Τηλέφωνο:24230 86765

Santikos Mansion

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.